Válogatott

Guzmicsékat nézte a fél ország

Csütörtök este több mint 1,6 millióan kapcsoltak az M4 Sporton a magyar válogatott oslói Európa-bajnoki pótselejtezőjére.

Az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna csütörtök este saját műsorsávjában a Nielsen Közönségmérés adatai alapján: a Norvégia – Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt élőben közvetítő közszolgálati sportcsatornára 1 millió 665 ezren kapcsoltak. A mérkőzésen Kleinheisler László góljának köszönhetően bravúros magyar győzelem született.

Az M4 Sport a magyar sportélet, különösképpen az öt látvány – és a tizenhat kiemelt sportág, valamint a legrangosabb nemzetközi sportesemények széleskörű bemutatását tűzte ki célul. Indulása óta az M4 Sport Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.

A csatorna eddigi legnépszerűbb műsorai a Forma-1-es hétvégék, a labdarúgó Eb-selejtező mérkőzések, valamint a Kazanyban megrendezett vizes vb magyar vonatkozású közvetítései voltak. A pótselejtező visszavágóját vasárnap 20.45-től rendezik Budapesten a Groupama Arénában, az élő televíziós közvetítés azonban már 19.45-kor elkezdődik az M4 Sporton, ahol egész hétvégén kiemelt téma lesz a találkozó.

Olvasói sztorik