Válogatott

U21: nem marad el a selejtező

Nyolc magyar játékos és hat stábtag gyomorfertőzést kapott Izraelben.

Rossz hír érkezett Izraelből: a magyar U21-es válogatott nyolc játékosa és hat stábtagja megbetegedett a csütörtöki Európa-bajnoki selejtező előtt. Az orvosi vizsgálatok alapján valószínűsíthető, hogy egy vírusos gyomorfertőzést kaptak el a mieink. Az UEFA illetékesei ezekben a percekben is vizsgálják a történteket – írja az mlsz.hu.

Bár délután több magyar sportoldal, valamint például az MTK honlapja is beszámolt róla, hogy hivatalosan elhalasztották a találkozót, de az MLSZ honlapja megírta, hogy a mérkőzést a terveknek megfelelően a mai napon lejátsszák a csapatok.

Furcsa, de a szövetség honlapjának cikkét később törölték…

LEGFRISSEBB:

Gyomorfertőzés miatt kidőlt az U21-es magyar válogatott keretének jelentős része, ennek ellenére nem halasztják el az Izrael otthonában 18.45-től sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Robert Kilin szövetségi edzőnek mindössze 12 bevethető játékosa van, közülük kettő kapus, és ugyan a felek egyeztettek a lehetséges halasztásról, az Európai Labdarúgó Szövetség szabályai nem tették lehetővé ezt a megoldást.

A magyar csapat a következő fordulóban, hétfőn a görög együttest fogadja.

A szabályok rugalmatlansága nem adott lehetőséget az U21-es válogatott izraeli Eb-selejtezőjének elhalasztására, így a…

Szerző: MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség2015. november 12.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik