Válogatott

Dibusz Dénes kikerült a válogatottból

Nem jött rendbe a Fradi-kapus sérülése.

Kapcsolódó cikkek

Kedden egy délutáni edzés szerepelt az A-válogatott Telkiben edzőtáborozó kerettagjainak programjában, míg a délelőtt folyamán az elméleti felkészítés kapott főszerepet. A szakmai stáb bő egyórás elemzés során mutatta be a norvég válogatottat a futballistáknak, akik az északiak több közelmúltbeli tétmérkőzésének is megtekintették a kivonatát, és ez alapján kaptak képet a skandinávok várható játékáról – adta hírül az MLSZ honlapja.

Elek Ákos után egy újabb légiósunk futott be Telkibe: ma Németh Krisztián csatlakozott a kerethez, miután klubcsapata, a Sporting Kansas City számára befejeződött a bajnokság, így a támadó a hét elején hazautazhatott az Egyesült Államokból. Elhagyta ugyanakkor az edzőtábort Dibusz Dénes, aki kisebb sérülése miatt nem végezhetett teljes értékű edzésmunkát az elmúlt napokban. Az orvosi stáb megállapította, hogy a Ferencváros kapusa a jövő heti mérkőzésekre még nem lesz tökéletesen rendben, ezért a szövetségi kapitány lemondott a szerepeltetéséről a norvégok ellen.

A válogatott szűk kerete már körvonalazódik, Bernd Storck szövetségi kapitány pénteken délután (az M4 sportcsatorna élő adásában) hirdeti ki azt a névsort, amelynek tagjai a jövő hét elején ott lesznek a felkészülés finisében.

Olvasói sztorik