Válogatott

Az olimpiai bajnok szerint Dzsudzsák csak egy Trabantot érdemelne

Juhász István úgy véli, borzasztóan túlfizetik a magyar labdarúgókat.

Kapcsolódó cikkek

Az exkapitány, Bálint László azt tartja, óriási mázli, hogy a lehetséges riválisok közül éppen a leggyengébb került az utunkba az Európa-bajnoki pótselejtezőn – mint ismert, a magyar csapat jövő csütörtökön Oslóban nyitja a párharcot, majd vasárnap a Groupama Arénában dől el, hogy ott leszünk-e a kontinenstornán.

– Ez a sors adta előny, miként az is, hogy az első kilencven percet Oslóban játsszák, továbbá Norvégiának nincs egy fia ásza sem – mondta Bálint László a Borsnak, majd hozzátette, amennyiben negyvennégy év szünet után ezúttal sem élünk az eséllyel, döntős helyre akkor számítsunk, ha majd valamennyi UEFA-tagország finalista lesz…

A Fradival négyszeres magyar bajnok, olimpiai aranyérmes Juhász István megdöbbent, amikor látta, hogy a Groupama Aréna előtt Dzsudzsák Balázs több tízmilliós járgánnyal parkolt, noha szerinte tudása alapján Trabantot érdemelne.

– Egy halotthalvány selejtezőcsoport után a közepes Norvégia ellen lehet ugyan sanszunk, de ez nem változtat azon, hogy a magyar játékosok túlfizetettek, ezért tökéletesen elégedettek, úgy pedig nem is lehet eredményt elérni.

A másik Juhász, az egykori újpesti bekk, Péter bekerült az 1972-es Eb-válogatottba a német Paul Breitner rovására.

– Norvégia jut a fináléba – tippelt Juhász Péter. Szerinte harminc százalék az esély, hogy mégis mi legyünk ott Franciaországban. – Szarvashiba volt a válogatott magyar edzői karában nagytakarítást végrehajtani a pótselejtező előtt, másrészt megdöbbentő, hogy két ilyen fontos meccs előtt rendelt el erőállapot-felmérőt Bernd Storck kapitány, azzal ugyanis alapvetően összezavarja a játékosai fejét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik