Válogatott

Farkasházy Tivadart boldoggá teszi, ha kikap a magyar válogatott

A csapatnak szurkol, de elítéli Orbán Viktor miniszterelnök focival kapcsolatos stratégiáját.

– Nem láttam a pipától, hogy a törökök tegnap a 89. percben lőtték a győztes gólt, viszont az boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját – erről Farkasházy Tivadar beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Elmondta: most a pótselejtezőben négy lehetséges ellenfelünk van, mindannyian jobbak nálunk, a fogadóirodák 10 és 35 százalékkal adják a magyarak esélyeit. A humorista elmondta: az, hogy kiemeltek vagyunk, nem oszt nem szoroz, körülbelül annyit, mint az akasztás vagy főbelövés – írja a www.atv.hu.

Dárdai Pál személyében találtunk egy jó edzőt, remek taktikát alakított ki, most pedig bízhatunk a szerencsében – fogalmazott. Farkasházy Tivadar kijelentette: az nagyon nagy baj, hogy nem tudtuk megtartani Dárdait. Alapvetően a magyar edzők nagyon rosszak, 40-50 éve nem volt jó szakemberünk.

Hangsúlyozta: reménykedni kell a kijutásban, de attól még az NB I és az utánpótlás is pocsék marad. A humorista szerint az iskolai labdarúgásra és a gyerekfocira kellene fordítani a pénzt. Hozzátette: nem kaszinókat kellene adni unatkozó öreguraknak, hanem külföldről kellene jó utánpótlás szakembereket igazolni.

A beszélgetést, itt lehet megnézni: klikk.

Olvasói sztorik