Válogatott

Zúgott a Ria-ria, Hungária az Akropolisznál

A görögöket nem érdekli a meccs, a taxis szerint csak magyarok lesznek a stadionban; a város mindenesetre tele van a mi drukkereinkkel.

Kora délutánra beborult az ég Athén felett. Borítékolható, hogy a görög fővárost „megszálló” magyar drukkerek – a városnéző programokat feladva – rövidesen behúzódnak egy kocsmába hangolódni. Nem mintha a hangulattal bármi baj lenne…

Az Akropolisz lábánál egy kicsit furcsa a fülnek a Vesszen Trianon rigmus, és füstbombát is aligha mostanában durrantottak (reméljük, az UEFA nem zárja be a következő két vasárnapra a világhírű műemléket), de az kétségtelen, hogy megsüvegelendők azok a drukkerek, akik 24 órát buszoztak, hogy vasárnap este részesei legyenek egy esetleges „csodának”.

– Nagyon jól tolták a sofőrök, dugóba is kerültünk, de itt vagyunk, nyerünk, a románok lesz*pnak Feröeren és ennyi – magyarázta az egyikük.

A hangulat optimista, bravúr közeli élménye van mindenkinek.

– Ennek ma meg kell lennie, és akkor izgulhatunk. Ünnepelni jöttünk, nem tudom elképzelni, hogy ne végződjön jól a ma este – mondja egy másik drukker.

A taxis szerint ők szarok, mi meg jók vagyunk.

Szó szerint ezt mondja hangos kacagás közben. Szerinte a görög foci mélyponton van, az embereket nem érdekli a meccs, csak magyarok lesznek a stadionban.

Reméljük, boldog magyarok…

Olvasói sztorik