Válogatott

Na végre! Storck találkozott Böde Dániellel

Jó esélye van bekerülni a Feröer és a Görögország elleni keretbe.

Kapcsolódó cikkek

A Románia és az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőket megelőzően országszerte (tehát nem csak a Fradi-drukkerek körében) nagy felzúdulást váltott ki, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány még a bő keretbe sem hívta be az NB I góllövőlistáját már akkor is toronymagasan vezető Böde Dánielt.

Ezek a hangok a két meccs után sem szűntek meg, hiszen egyiket sem sikerült megnyerni, és mindkét alkalommal nagyon hiányzott a jó csatárteljesítmény. Olaj volt a tűzre a német klubjában mellőzött Szalai Ádám szerepeltetése, aki korábban sem számított a közönség kedvencének.

Ebben a témában kedden reggel megjelent egy cikk az MLSZ honlapján. Ez alapján végre előrelépésben reménykedhetünk az ügyben.

Bernd Storck megbízott szövetségi kapitányi kinevezése után személyes találkozókat kezdeményezett a válogatott játékosaival, annak érdekében, hogy az első edzőtáborozást már ismerősként kezdhesse meg a kerettagokkal. A kapitány most egy olyan labdarúgóval találkozott, aki nem volt ott az előző összetartáson, de teljesítményével az idény során bizonyította, hogy adott esetben erőssége lehet a válogatottnak – az OTP Bank Liga góllövőlistáját nagy fölénnyel vezető ferencvárosi Böde Dániellel.

– Ahogy minden potenciális kerettaggal, vele is szerettem volna személyesen találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást – mondta a szövetség honlapján Bernd Storck. – Dani remek formában játszik, nem véletlenül volt tagja a bő keretnek az előző mérkőzések előtt, már akkor is gondolkoztam a meghívásán. Nagyon örült a megkeresésemnek, egy kedves, jó kedélyű embert ismertem meg a személyében, aki minden bizonnyal a segítségünkre lehet a soros Európa-bajnoki selejtezőkön. A héten keretet hirdetünk a feröeriek és a görögök ellen, és Daninak jó esélye van rá, hogy velünk készüljön a két utolsó selejtezőre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik