Válogatott

Dárdai: beszélni fogok Storckkal

A régi kapitány már csak a pótseljetezőt tartja reálisnak.

Dárdai Pál a magyar–román selejtezőt Budapesten, az északírek elleni összecsapást Berlinben izgulta végig. A korábbi szövetségi kapitány a német Bildnek nyilatkozott a látottakról.

– Hétfőn óriási esély volt a sikerre. Egy győzelemmel Magyarország irányíthatta volna a sorsa alakulását, de sajnos ez nem sikerült az utolsó percek balszerencsés pillanata miatt. A valóság az, hogy a harmadik hely van most a csapat kezében – nyilatkozott a Bildnek Dárdai.

Majd így folytatta:

– A két mérkőzés, a Románia és az Észak-Írország elleni nem volt igazán látványos, sokkal inkább a küzdelem dominált, ami annak tudható be, hogy elég szorosan állnak a tabella elején a csapatok. Belfastban egyik együttesnek sem voltak nagy helyzetei, talán a sors furcsasága, hogy végül egy-egyre végződött a találkozó.

Dárdai nem titkolta, barátság fűzi az új kapitányhoz Bernd Storckhoz.

– Beszélni fogok Bernd Storckkal, nagyon remélem, hogy Magyarország ki tudja vívni az Európa-bajnoki szereplés jogát, ha máshogy nem, akkor pótselejtezőn. Ez csodálatos lenne a hazám számára – tette hozzá Dárdai, a Blikk fordítása szerint.

Olvasói sztorik