Válogatott

Bernd Storck teljesen kiborult

A magyar felnőtt válogatott német szövetségi kapitánya rosszul viselte, hogy a másodosztály újonca elverte az U19-es válogatottat.

Szeptember közepén Horvátországban játszik a magyar U19-es válogatott az Európa-bajnoki selejtezőtornán. A mieink a házigazdák mellett Montenegró és Kazahsztán csapatával mérkőznek meg a kvalifikációért. Sören Osterland szövetségi edző csapata az elmúlt napokban azzal került be a sportsajtóba, hogy kimaradt a keretből a spanyol FC Barcelona utánpótlásában nevelkedő Tajti Mátyás. Erről ide kattintvaés ide kattintvaolvashatnak.

A Rangadó.hu értesülése szerint szerdán felkészülési mérkőzést játszottak a fiatalok az NB II-ben újonc Budaörsi SC otthonában, és 3-0-s vereséget szenvedtek. Érdekesség, hogy az edzőmeccsről a klub és az MLSZ internetes felületein egyetlen szót sem lehet találni.

Információnk szerint a magyar felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, a szövetség sportigazgatójaként is tevékenykedő Bernd Storck rosszul viselte, hogy a tétmérkőzésekre készülő U19-es együttest megleckéztette egy NB II-es társaság, ezért a lefújás után az öltözőben alapos fejmosásban részesítette a játékosokat. Hamarosan kiderül, használtak-e a dörgedelmes szavak…

Olvasói sztorik