Válogatott

Ez volt a magyar–román 0-0

Botránykrónika, meccstudósítás, illetve rengeteg kép és videó a helyszínről.
Európa-bajnoki selejtező, F-csoport, 7. forduló
Magyarország–Románia 0-0
Groupama Aréna, 22 ezer néző. Játékvezető: Brych (német)
Magyarország: Király – Fiola, Juhász R. (Guzmics, 25.), Kádár, Leandro – Stieber Z. (Priskin, 88.), Elek Á., Tőzser, Dzsudzsák – Szalai Á., Nikolics (Németh K., 70.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
Románia: Tatarusanu – Papp, Chiriches, Grigore, Rat – Prepelita, Hoban – Popa (Chipciu, 69.), Sanmartean (Budescu, 78.), Torje (Maxim, 90.) – Keseru. Szövetségi kapitány: Anghel Iordanescu

Pénteken 20 óra 45 perctől rendezték a Magyarország–Románia mérkőzést az Európa-bajnoki selejtező F-csoportjának hetedik fordulójában. A Rangadó.hu folyamatosan frissülő helyszíni tudósítása segítségével figyelemmel kísérhették az előzményeket, illetve a találkozót és az utójátékot is.

Tudósításunk véget ért, köszönjük figyelmüket! Tartsanak a Rangadó.hu-val szombaton, vasárnap és hétfőn is, hiszen a Románia, illetve az Észak-Írország elleni selejtezőkkel kapcsolatban folyamatosan jelentkezünk friss információkkal, hírekkel, interjúkkal.

00.34: nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a zavargásokat a Groupama Arénánál.A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat. A rendbontók többsége elhagyta a helyszínt. Ugyanakkor továbbra is erős a rendőri jelenlét.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látta: mindeközben a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai megkezdték a környék takarítását. Üvegtörmelékeket, vasoszlopokat, faágakat szednek össze. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai több vérző fejű embert láttak el.

00.34: a rendőrök sorfalat állva lezárták a fővárosi Kerepesi utat pénteken késő este, hogy fenntartsák a közbiztonságot a Keleti pályaudvarnál, ahol jelenleg is több migráns tartózkodik.

Az M1-es tévécsatorna helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a környéken nagy a rendőri készültség. Ugyanakkor a migránsok közül többen aggódnak a feléjük tartó huligánoktól. Többen arra kezdték el buzdítani őket, hogy induljanak el a Rákóczi út irányába, de egyelőre maradtak.

Az M1 tudósítása szerint a férfiak egymásba kapaszkodva állnak jelenleg a Baross téren. A nőket és gyermekeket leküldték az aluljáróba, ők paplanokon fekszenek.

A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök több alkalommal bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.

A zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére annyit közölt: valóban sok sérültet vittek kórházba, de pontos adatokat csak későbbre ígértek.

00.32: megjöttek az ultrák, egyelőre nincsenek sokan, 30-40 fő érkezett a Fiumei út felől. Hőzöngenek, kiabálnak, de nem jutnak le a tranzitba, ahol a migránsok vannak. A rendőrök elkezdték kiterelni őket a Baross térről.

00.14: kétszáz rohamrendőr sorakozott fel a Kerepesi úton, a Hungária körút felől teljesen elzárták a Baross teret, ahol mindenki fél, nyomasztó a hangulat.

00.10: nem is tüzet raktak, hanem egy autót borítottak és gyújtottak fel a huligánok. „A bevándorlókat verjétek!” – ezt kiabálják a huligánok a rendőröknek. Indokoltnak tűnik a fokozott jelenlét a Keleti pályaudvarnál is. A rendőrök senkit nem engednek a Keleti felé, lezárták a Thököly utat, valószínűleg a Verseny utcát is. Bár csak egy járőrkocsi torlaszolja el az utat, ha erre jön a horda, ez kevés lesz – írja az Origo. Ez most a rendőrség nagy tesztje. A népligeti csatának csak passzív szereplői voltak, ha sikerül hermetikusan elzárniuk a migránsokat a huligánoktól, az már nagy sikernek tekinthető.

23.58: a meccs után is folytatódtak az atrocitások, vagyis a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat a Groupama Aréna környékéről.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: a rendőrök először sorfalat álltak és elkezdték a Kőbányai út irányába kiszorítani az ultrákat.

A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.

A zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére annyit közölt: valóban sok sérültet vittek kórházba, de pontos adatokat csak későbbre ígértek.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a körútnál áll egy 1-es villamos, amelynek több ablakát kitörték.

23.38: megvan, miért nincs erősítés!

A népligeti rendőrök azért nem tudnak rendet tenni, mert kevesen vannak. És úgy tűnik, azért vannak kevesen, mert a többiek a Keleti pályaudvart védik. Az nem rossz ötlet, hogy ott is legyenek rendőrök, mert már a meccs előtt dobálóztak egyet a huligánok a Baross téren, de vajon mikor lesz rend a Könyves Kálmán körútnál?
A Keleti pályaudvarnál a rendőrök megpróbálják az aluljárószintre terelni a migránsokat, de nem értik, miért kell lemenniük. Aztán érkezett egy tolmács, aki elmondta nekik, hogy jönnek a futballhuligánok a meccsről, úgyhogy jó lenne elmenniük az útból. Erre lassan levonultak – tudósít az Origo.hu.

23.18: próbálkoznak a rendőrök, de nem tudják kiszorítani a tomboló szurkolókat. Tüzet raktak a huligánok, kezd a helyzet a Los Angeles-i lázongásra emlékeztetni.

23.15: elképesztő, amit a rendőrség művel. „Hol hátrálnak, hogy előrébb jönnek a rendőrök. Tényleg nem tudják, mit csináljanak. Két helikopter köröz a levegőben” – írja az Origo tudósítója.

22.57: a fejetlen rendőri fellépés miatt a stadionból kiözönlő szurkolók is kaptak a könnygázból. Helyszíni tudósítónk visítozó gyerekekről számolt be, és őt magát is kis híján eltalálták egy petárdával.

22.47: a rendőrök mindenfelé könnygázt lövöldöznek. Brutális a helyzet a Népligetnél. „Teljes a rendőri fejetlenség, egyáltalán nem tudják kezelni a helyzetet” – írja az Origo népligeti tudósítója.

22.42: folyamatosan megy a harc a Könyves Kálmán körúton, a rendőrök egészen a népligeti metróállomásig hátráltak. Ez már nagyon közel van a stadionhoz, vége a meccsnek, ha onnan kitódulnak a szurkolók, a rendőrök két tűz közé kerülhetnek.

22.41: hamarosan jelentkezünk a Rangadó.hu szakértője rovatunkkal, amelyben Tiber László, a Videoton és a Siófok egykori válogatott játékosa mondja el véleményét a találkozóról.

22.40: tartsanak velünk a folytatásban is, hiszen az este, és így élő szöveges tudósításunk még nem ért véget!

22.39: nem tört meg a 34 éves román átok, továbbra sem sikerül nyerni ellenük válogatott szinten, de 1981 után most fordult elő újra, hogy a magyarok nem kaptak gólt Románia ellen.

22.38: Finnország 1-0-ra győzött Görögországban, az északírek pedig 3-1-re verték Feröert, úgyhogy a magyar csapat nehezebb helyzetbe került ma este, ugyanis a románoktól továbbra is hárompontos távolságban van, az északírek még jobban megléptek, és egyelőre a finneket sem lehet teljesen leírni… Úgy tűnik, a mieink már csak úgy tudják elkerülni a pótselejtezőt, ha legjobb harmadikként lépnek tovább…

22.36: véget ért a mérkőzés, amely nem hozott gólt.

22.35: a rendőrök a Könyves Kálmán körutat próbálják védeni, miután már egészen az elnök utcáig szorították vissza őket a huligánok. A rendőrség nem akarja feloszlatni a rendezvényt, ezért nem vetik be a vízágyút. Az Origo helyszíni tudósítója szerint sokan nézik a meccset, de a tömeg egy része folyamatosan a rendőrökkel hadakozik. Megállás nélkül dobálják a készenlétiseket.

90. perc: 2 perc a hosszabbítás.

88. perc: Priskin Tamás állt be Stieber Zoltán helyett.

85. perc: addig-addig ügyetlenkedtek a mieink, amíg Keseru lövőhelyzetbe került, de fölé/mellé ment a labda, ha nem is sokkal.

82. perc: Dzsudzsák lövése ment fölé a tizenhatos vonaláról. Hatalmasat küzd a magyar csapat, de a támadójáték eléggé vérszegény, sajnos… A lövések ritkák és pontatlanok, a beívelések pedig nem jutnak el a csapattársakhoz.

82. perc: Budescu egyébként Sanmartean helyére állt be néhány perccel ezelőtt.

81. perc: Budescu szabadrúgása suhant el a kapu előtt. Nagy hajrába kezdtek a románok…

79. perc: közben azért persze zajlik a mérkőzés is, továbbra is nagy iramban, és román fölényben. Torje remek lövését Király védte bravúrral.

22.22: az északírek már 3-1-re vezetnek Feröer vendégeként, a finnek pedig 1-0-ra mennek Görögországban.

22.21: Jön a tömegoszlató, vízágyút vetnek be a rendőrök.

22.19: zavargás a mérkőzés szünetében!

A mérkőzés szünetében is összecsaptak a rendőrökkel az ultrák, a Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton. A huligánok kövekkel, üvegekkel, téglákkal dobálták meg a rendfenntartókat, de megtámadtak megkülönböztető jelzéssel ellátott autókat is.
A rendőrök ismét könnygázt, később vízágyút vetettek be; utóbbival a Planetárium elé próbálják visszaszorítani a csoportot. Az akcióban a lovasrendőrség is részt vesz – írja az MTI.

22.19: „Én még ilyen balhét az életemben nem láttam! Menekülnek a rendőrök a két-háromezer huligán elől. Remélem, hamarosan kapnak erősítést, a rendőrsorfal mögött állok, és látom, hogy félnek” – írja az Origo tudósítója. Pánikba esve hátrálnak, a huligánok egyre bátrabbak, folyamatosan támadják a rendőröket.

22.14: Észak-Írország 2-1-re vezet a Feröer-szigetek otthonában.

70. perc: lejön Nikolics, és beáll Németh Krisztián. Cseréltek a románok is, Chipciu érkezett Popa helyére.

69. perc: Keseru fölé lőtte, de valószínűleg több ezer ember kapott közben szívmegállást a lelátón…

68. perc: Leandro a lehető legrosszabb helyen szabálytalankodott sárga lapot érően, a románok gyakorlatilag a tizenhatos vonaláról végezhetnek el szabadrúgást.

22.10: nagyon kemény a helyzet, a rendőrök már az Elnök utcáig araszoltak hátra. Nyomukban a folyamatosan dobáló, felbőszült tömeg.

22.06: odakint az ultrák állnak nyerésre, ugyanis folyamatosan dobálják a rendőröket, a sorfal pedig egyelőre hátrál.

62. perc: tömegjelenet, de most nem a lelátón vagy az utcán, hanem a pályán! Egymásnak ugrottak a két csapat játékosai, de a játékvezető gyorsan rendet tett, és kiosztott egy-egy sárga lapot.

60. perc: a románok két percen belül két magyar védelmi rövidzárlatot ki kihasználhattak volna, de szerencsére továbbra is 0-0 az állás.

22.02: az Origo tudósítója nemrég arról számolt be, hogy az ultrák folyamatosan dobálják a rendőröket, és egyre közelebb merészkednek hozzájuk Könyves Kálmán körúton. Ezután összecsapásokra is sor került, folyamatosan megy a balhé, óriási verekedés alakult ki a körúton.

55. perc: nagy iramban kezdődött a második felvonás, felváltva látogatnak a másik csapat tizenhatosán belülre a felek.

51. perc: Stieber lövését védte Tatarusanu, majd a Hamburg légiósa megharcolt a labdáért, de nem járt szerencsével.

50.perc: a másik oldalon Dzsudzsák szöglettel felérő szabadrúgását mentették a románok.

49. perc: Torje szabadrúgását Király kivédte.

21.48: elkezdődött a második félidő.

21.33: vége az első félidőnek, amely jó iramot, sok izgalmat hozott, de komoly helyzetből kevés volt, ami nem is baj, hiszen inkább a románok voltak mezőnyfölényben. Pihenjünk! mindenkire ráfér…

45. perc: hamarosan vége az első félidőnek, 1 perc lesz a hosszabbítás.

39. perc: Torje a fél magyar csapaton átgyalogolt, de a lövése a a kapufa mellé ment, szöglet. A beívelés után két román is a földre került, de a bíró nem adott büntetőt.

36. perc: Szalai Ádám nagy lövését Tatarusanu nagyot védett, a szöglet veszélytelen volt.

35. perc: az ígéretes helyről elvégzett magyar szabadrúgásból nem lett semmi, ráadásul lest intett a partjelző.

21.21: Feröer egyenlített az északírek ellen (jelenleg 1-1).

32. perc: Nikolics előtt adódott lehetőség, de a keresztléc fölé lőtte.

27. perc: folytatódik a román nyomásgyakorlás, nem sokáig tudta magánál tartani a kezdeményezést csapatunk.

25. perc: Juhász Roland rásérült a korábbi sérülésére, úgyhogy sajnos nagy kockázat volt a kezdőbe állítása, de nem jött be. Guzmics Richárd viszont bejött, csereként.

22. perc: megint beleerősítettek a románok, de Keseru lövését Király megfogta. Nem sokkal korábban Popa sárga lapot kapott.

21.08: megy a lelátón a Szar Románia meg a Lesz még Erdély Magyarországé. Ismerve az UEFA szigorát ilyen kérdésekben, csak abban bízhatunk, hogy nem az egész stadiont, csak mondjuk egy szektort zárat be a szövetség – vélekedik az Origo.

16. perc: biztató fejlemény, hogy az utóbbi percek a magyarokról szólnak, megszűnt a román fölény, csak maradjon is így…

14. perc: van fantázia a magyar kontrákban, de egyelőre kapura lövésig nem jutottak lesz a mieink a gyors ellenakciók végén.

12. perc: veszélyes volt a román szöglet, de szerencsére megúsztuk…

20.58: Észak-Írország 1-0-ra vezet Feröer otthonában. Az a meccs, illetve a finnek görögországi vendégjátéka is 20.45-kor kezdődött.

10. perc: Dzsudzsák senkitől sem zavartatva az öt és feles sarkáról a keresztléc fölé bombázott, de a bíró már réges-régen lefújta az akciót szabálytalanság miatt. Eddig egyébként a románok játszanak sokkal szabálytalanabbul.

8. perc: remek a hangulat és nagy a küzdelem, de erre számítani lehetett. A románok birtokolják többet a labdát, és ami térfelünkön járatják, ez némi veszélyt rejt magában…

5. perc: Dzsudzsák remek szabadrúgása a kapufa mellé szállt.

2. perc: veszélyesnek tűnő román szabadrúgás süvített el a keresztléc fölött, Keseru végezte el.

20.47: a románok kezdték a mérkőzést. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!


20.45: a magyar szurkolók sajnos ismét kifütyülték a román himnuszt, nem is kicsit… Viszont a magyar himnusz fantasztikusan hangzott a fúvószenekar előadásában.

20.35: felvonult egy katonazenekar a pályára. Azért lenne különösen jó, ha elkezdenének játszani, mert a hangszórókból elementáris hangerővel dübörgő zene már rettenetesen unalmas és sablonos.

20.30: érdekes egybeesés, hogy a FIFA éppen ma, vagyis szeptember 4-én ünnepli a sportszerűség világnapját…

20.30: a román csapat befejezte a bemelegítést.

20.29: egymást ütötték a román szurkolók!

Verekedés tört ki a román drukkerek szektorában a 20.45-kor kezdődő, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt. A vendégszurkolók egy kisebb csoportja összeverekedett, ahogy arra már Bukarestben is volt példa. Az incidenst követően a rendőrök nagy létszámban bevonultak a szektorba, egyelőre csak „farkasszemet néznek” a román ultrákkal.

20.19: a magyar csapat bemutatása után a közönség Dárdai Pált élteti.

20.12: talán most már nyugalom lesz a román drukkerek soraiban, mert benyomultak a rohamrendőrök, és sorfalat állnak. Jól gondoltuk, a románok egymásnak estek, nem kellett nekik külső provokáció…

20.10: nem világos, mi robbantotta ki a belháborút, de az biztos, hogy a szomszédos szektorban lévő magyar drukkerek, illetve a biztonsági erők nem.

20.09: balhé a román szurkolók szektorában! Egyelőre csak tömegjeleneteket, lökdösődést lehet látni…

20.07: nagyjából egy hete a Rangadó.hu számára, és olvasóink számára is szinte minden erről a mérkőzésről szól. A találkozó előzményeit ide kattintva és ide kattintva megtalálják!

20.06: alakul a telt ház! A magyar mezőnyjátékosok kiérkezését fülsiketítő tapsvihar fogadta.

20.05: füttykoncert fogadta a pályára kifutó román játékosokat, akik szintén megkezdték a bemelegítést.

20.00: pályán a magyar válogatott! A mieink elkezdik a bemelegítést. A lelátók még nem teltek meg teljesen, de már most is nagy üdvrivalgás fogadja a magyarokat.

20.00: a rendőrség szerint a demonstráció elvesztette békés jellegét.

Csapaterőt vetett be és könnygázt alkalmazott a rendőrség péntek este a Groupama Arénánál, mert a magyar–román futballmérkőzés helyszínéhez közel bejelentett demonstráció elvesztette békés jellegét – közölte az MTI-vel az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata péntek este.

A Népligetnél, a Planetárium előtti helyszínre szurkolói demonstrációval egybekötött meccsnézést jelentettek be a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyértékesítési rendszere ellen. A szurkolók egy része kövekkel és fém szemeteskukákkal is dobálta a rendőröket, valamint színes füstgránátokat is közéjük hajítottak, több rendőrt eltaláltak.

Az MTI tudósítója előzőleg arról számolt be, hogy a rendőrök többször összecsaptak az ultrákkal, akiket a stadiontól a Népliget belseje felé szorítottak, könnygázt bevetve. Az ORFK Kommunikációs Szolgálata ezzel kapcsolatban azt közölte: a rendőrség a demonstrálókat a Népligetbe beszorítva megakadályozta a szurkolói csoportok közötti konfliktus kialakulását.

A demonstrálók közül a rendőrség 13 főt emelt ki és állított elő. Egyúttal felszólították a demonstráció szervezőjét, hogy ha a demonstráció újra elveszítené békés jellegét, azt oszlassa fel.
A péntek esti mérkőzést megelőzően futballszurkolók több száz fős, fekete ruhába öltözött csoportja vonult végig a Deák tértől a Károly körúton és az Üllői úton át a Groupama Aréna felé, útközben a „Ria, ria, Hungária!” rigmust skandálták, petárdákat robbantottak, többen üvegeket, palackokat dobáltak. Egy szurkoló megsérült, hozzá mentőt kellett hívni.

19.52: Az eddig látottak alapján nem érdemes jegyet venni a Feröer elleni hazai meccsre, mert az jó eséllyel zárt kapus lesz – írja az Origo az eddigi balhékra utalva. És a stadionban még nem is történt semmi komoly…

19.45: egy óra a kezdésig, lassacskán nem ártana az utcai harcok helyett a stadionon belülre, a pályára figyelni. Ennek megfelelően tekintsék meg legújabb képgalériánkat:

19.38: az UEFA honlapján megjelentek a kezdőcsapatok:

19.31: a néhány perccel korábbi mondatunkat („mérséklődött a helyzet a környező utcákban, a rendőrök urai a helyzetnek”) ezennel visszavonjuk… Közben a lelátókon is egyre forróbb a hangulat, de egyelőre csak verbálisan…

19.24: az origo.hu utcai tudósításából idézünk:

A Hungária körúton vonul egy nagyobb szurkolói csoport, nem csinálnak semmi durvát, csak néha beszaladnak a villamossínekre elvégezni a dolgukat. Közben zúg a „Csányi, takarodj!”. Tudósítónk szerint fogy a cefre rendesen, sokan már most elég ittasak, de nagy balhé még nem volt.

A Planetáriumnál összecsaptak a rendőrök és a szurkolók, hatalmas balhé volt. Helyszíni tudósítónk szerint hamarosan bevetik a vízágyúkat.

Feszült a helyzet a Népligetnél: farkasszemet néznek a szurkolók és a rendőrök. Patthelyzet.

Tárgyalnak a rendőrök és az ultrák: az az egyezség, hogy a rendőrök 10 métert hátrálnak. Hogy ez miért és kinek jó, azt nem tudjuk.

Folyamatosan köröz a helyszín fölött egy rendőrhelikopter, közben a szurkolók füstbombákat dobálnak. Persze nem mindenki, van, aki inkább berúg.

19.14: Dzsudzsák Balázs kisétált a pályára, és a gyepszőnyeg közepéről integetett a szurkolóknak, akik hangos ovációval fogadták. Hamarosan megérkezett a többi magyar játékos is, akik egyelőre nem melegítenek, csak sétálnak a pályán, akklimatizálódnak a stadionban.

Több mint 20.000 zászlóból alkotott élőkép varázsolja ma este piros-fehér-zöld színűvé a Groupama Arénát. #csakegyütt

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on 2015. szeptember 4.

19.10: az MLSZ Twitter-oldalának közléses szerint biztos, hogy Király Gábor és Dzsudzsák Balázs tagja a kezdőcsapatnak, bár egyikük játéka sem jelent meglepetést.

19.07: zajlik az első verbális adok-kapok a két szurkolótábor között, a románok rá is mozdultak a magyarokra, és fordítva, de egyelőre semmi különös, a biztonságiak felvonultak, és egyelőre engedik az erőfitogtatást.

19.00: a hírek szerint mérséklődött a helyzet a környező utcákban, a rendőrök urai a helyzetnek. Néhány petárda azért még felrobban itt-ott, és a helikopterek is itt köröznek.

18.47: a stadionban lévő kivetítőkön a korábbi magyar-román párharcok góljait vetítik; közben megérkezett a mai meccs tévés kommentátora, Hajdú B. István is.

18.46: annak ellenére, hogy a stadionban egyelőre nagyon kevés a magyar szurkoló, üvölt a zene a hangszórókból, hogy a bent lévők ne hallják az utcai összecsapások zaját…

18.45: úgy tűnik, a meccs szervezői nem tanultak a tavalyi, bukaresti mérkőzés tanulságaiból, mert most is rendkívül keskeny sávot alakítottak ki ütközőszektor gyanánt a román és a magyar táborok között.

18.45: a román szurkolók egy része már elfoglalta helyét a vendégszektorban, és hangos üdvrivalgással fogadták a pályával ismerkedő román játékosokat. A magyar szektorokban egyelőre nagyon kevesen vannak.

18.45: nem újságírói túlzás, hogy a Groupama Aréna környékén háborús állapotok uralkodnak, a rendőrség és az ultrák között gyakoriak a kisebb nagyobb összetűzések, a drukkerek görögtüzeket, fáklyákat és hanggránátokat dobálnak a rendőrök fel. A környék fölött helikopterek köröznek, mindenhol szirénázó rendőrautókat látni.

18.30: megkezdjük folyamatosan frissülő, helyszíni tudósításunkat a stadionból, köszöntjük kedves olvasóinkat!

Olvasói sztorik