Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Szoros a verseny!

Górcső alatt a csapatrészek.

Az elődöntők következnek az Európa-bajnokságon, és ez egyben azt is jelenti, hogy nem csak a kontinensviadal, de tippjátékunk is végéhez közeledik.

Az álomnyereményekért vívott nagy csatában Silas pályázik a legnagyobb eséllyel a végső győzelemre, Green Team álom-tizenegyével. Listavezetőnk eddig 1305 pontot gyűjtött, ami pontosan hatvan egységgel több, mint a második helyen álló Ágyusok14 pontszáma. Az élmezőny még szoros, íme:
Aktuális állás

1. Silas Green Team 1305

2. ágyusok14 ágyusok14 1245

3. Zs1L Kapor FC 1200

4. kishazteto Karasz Team 1140

5. OneMissing Mályi SE 1070

6. Shaikon CS.A.K. 1065

7. Mastroianni FC Tornádó 1055

8. schimi81 Schimi81’s 1015

9. game123 ThreeLions 1000

Silas olvasónk középpályájával emelkedik ki a mezőnyből, a nevezett csapatok közül az ő négyese gyűjtötte eddig a legtöbb pontot, szám szerint 690-et. Özil, Alonso, Cabaye és Dzagoev közül utóbbi kettő már nem gyarapíthatja az egységeket, de Alonso és Özil még akár két meccset is megérhet az Európa-bajnokságon.
A védősorok közül, melyhez a kapusok pontszámait is hozzávesszük, Ágyusok14 és OneMissing urak összeállításai remekelnek, 500-500 ponttal. Ágyusoknál Lahm, Badstuber és Coentrao is versenyben van még, nagyon izgalmas végjáték vár így az élmezőnyre. Hart viszont már búcsúzott a kapuból. OneMissing csapatánál minden játékos harcban áll, Neuer, Lahm, Ramos és Alba akár még a döntőben is csatázhat a legjobb tuti-védősor címért.
A támadóknál pedig Game123 hármasát kell megdicsérni, ThreeLions portugál csatársora (Nani-Postiga-Ronaldo) 440 pontjával áll az élen a támadóharmad oroszlánjai közül. A mai nap viszont sorsdöntő lehet a gárda számára, egy esetleges portugál vereség megpecsételheti a tuti-csatársor sorsát.

Mivel már csak négy csapat van versenyben a kontinensviadalon, az álomcsapatok is „keretszűkítésen” estek át. Nincs olyan gárda, mely 9 főnél többet számlálna az elődöntők előtt, 9 és 8 fős kerettel is csak Black Devils, illetve FC Tornádó rendelkeznek. A többi csapat meglévő játékosairól szóló adatait az Álomcsapat!!! cikk legutolsó hozzászólásaiban olvashatják!
Az élmezőny első három tagja egyaránt 6-6 játékossal vág neki az elődöntőknek, nagy csata várható Green Team, Ágyusok14 és Kapor FC között!

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Olvasói sztorik