Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Hungarikum XXX.

Jön az OTP Bank Liga 30. fordulója, nézzük utoljára tippjeinket a magyar bajnoki meccsekre!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Paks–Ferencváros 1-es

Talán a legelvakultabb Fradi-drukkerek is bevallják, hogy nagyon gyenge együttes a mostani Ferencváros, és várják a nyári vérátömlesztést. A Paks hazai pályán jól szerepel, ügyes, és csak magyar futballisták alkotják a keretet. Legyőzik a bukdácsoló Ferencvárost, és a középmezőny elején fognak végezni. Kis Károly irányíthat a legrégebb óta az NB I-ben: megéltek sok szép, és néhány nehéz időszakot, de Détári Lajos csapata nem fogja tudni megállítani az atomvárosi együttest.

Pápa–Győr 2-es

Visszatér régi sikerei színhelyére Pintér Attila: a még most is fiatal edző Pápán kezdte tanulni a szakmai alapokat. Most azonban nem nosztalgiázni érkezik a Perutz-stadionba, hanem három pontért, amit el is visznek a látogatók. Egészen egyszerűen azért, mert jobb csapat a Győr, mint a Pápa. Ez pedig nem csak a táblázaton elfoglalt helyezésből szűrhető le, hanem a mutatott játékból is. Néha vannak kiemelkedő teljesítmények a Lombardnál (Lovrencsics, Seye), de ezek csak egy-egy találkozóra voltak elegendőek a bajnokságban, így a hazaiak nagy szerencséje, hogy volt két harmatgyenge együttes az OTP Bank Ligában, így a pápaiak jövőre is első osztályúnak tudhatják magukat.

A többi találkozó

A bátraknak merjük ajánlani a DVSC–Haladás 2-es eredményét, 10-es szorzóért! Az egyetlen érv, ami a szombathelyiek mellett szól, hogy legutóbb ők győzték le bajnoki mérkőzésen a hajdúsági csapatot. Egy próbát megér…

A Pécs–Honvéd találkozón hazai sikert várunk, és a +2,5-es opció is erősen ajánlott. A Siófok–Kecskemét találkozón a vendégek sikerét jósoljuk, de tizenegyesest mindenképp várunk a Balaton-partján. Az Újpest–Videoton meccsen a vendégek viszik haza a három pontot.

A Diósgyőr–Vasas mérkőzésen győznek a hazaiak, ráadásul a hendikepes verzió is bejöhet, míg a Kaposvár szintén győzelemmel búcsúzik Sisa Tibortól a Zalaegerszeg ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik