Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Hungarikum XXVI.

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában vasárnap a Videoton nyer, a Vasasnak viszont kevés esélyt adunk szombatra.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Remek hetet zártunk a 25. fordulóval: bejött a Videoton, a Győr és a Debrecen győzelme, a Honvéd sikere, a Vasas–Pápa és a Haladás–Újpest kevés gólja, illetve a Ferencváros és a Kecskemét találata. Fekete pontot a Pécs–Paks meccsért kaphatunk.

Vasárnap a Videoton nyer

A tavalyi bajnok Videoton a Ferencvárost fogadja. A székesfehérváriak idén a Ligakupát gyűjtötték be, úgy tűnik azonban, hogy a bajnokságban csak a dobogóra érnek fel, a csúcsra nem. A Ferencváros rendkívül viszontagságos idényt tudhat maga mögött, azonban szépen lassan a középmezőnyhöz tud csatlakozni. Azonban a fehérváriak ellen minimális esélyük van, ugyanis nincsen olyan poszt, ahol ne lenne jobb a Videoton. Persze, ezt a pályán kell megmutatni, de ez sikerülni fog a fehérváriaknak és otthont tartják a három bajnoki pontot.

Kevés esélyt adunk a Vasasnak

A 26. forduló egyetlen budapesti mérkőzése az Újpest–Vasas meccs lesz. Jó ideje nem tudni semmit az angyalföldi klub mínusz két pontjáról: annak ellenére, hogy még nem jogerős az ítélet, a Vasasnak minden pontra égetően szüksége van. Most éppen a Megyeri útról kellene egyet vagy hármat haza vinnie, de erre kevés esélyt látunk. Pedig Kabát Péter játéka erősen kérdéses, Rajczi Péter pedig nem játszhat eltiltás miatt, ám Balogh Balázs vagy Barczi Dávid kiváló szombathelyi produkcióját látva úgy tűnik, van megfelelő helyettes Újpesten. A lilák számára is szükséges a pontok gyűjtése, ráadásul a belga edzővel a bajnokságban még nem kaptak ki, és most is ők az esélyesek a három pontra.

A többi találkozón

A Siófok–Haladás találkozón az ikszet és a -2,5-es opciót is bátran merjük ajánlani. A forduló nyitómeccsén, a Paks–Honvédon sok gólt várunk, nyugodt szívvel ajánljuk a +2,5-et, merészebbeknek a +3,5-et is. A Diósgyőr–Debrecen keleti rangadón úgy érezzük, továbbra sem szerzi első győzelmét Szentes Lázár a borsodiak kispadján, így a vendégek megőrzik veretlenségüket. Kecskeméten nyerni fog a Győr, méghozzá egy sokgólos találkozón. A Pápa–Zalaegerszeg mérkőzés fő kérdése, hogy megszerzi-e első idegenbeli pontját a már kiesett Zalaegerszeg. 1X-re fogadnánk. A pécsiek kaposvári vendégjátékától döntetlent várunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik