Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Hungarikum XXIV.

A Győr, a Kecskemét, a Honvéd és a Ferencváros győzelmét, illetve a Haladás–Videoton döntetlent eltaláltuk a múlt héten.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Nézzük, mi lesz a mostani hétvége magyar termése!

Veri a Vidi a Vasast

Hiába érkezett vissza Marian Vlak a Vasas kispadjára, ő sem tud mit kezdeni ezzel az együttessel. Ráadásul a Videoton otthonában kellene megkezdeniük az angyalföldieknek a felzárkózást, ám ez nem fog sikerülni ezen a hétvégén. A „kupavesztes” csapat már csak a bajnokságra koncentrálhat, ott is leginkább arra, hogy megtartsa a harmadik pozícióját. Ehhez pedig legalább hazai környezetben be kell gyűjtenie a három bajnoki pontot. Ezzel nem is lesz semmi probléma, és gond nélkül, gólokat lőve győz a Vidi. A hendikep (0-1) verziót is nyugodt szívvel ajánljuk!

Újpest–Honvéd: +2,5 gól

Nem igazán esznek egymás tenyeréből az újpesti és kispesti drukkerek, de láttunk már ilyet Budapest határán túl is… Ráadásul a lilák helyzete nem rózsás, igaz, azért nem is reménytelen, de ez a bajnoki szezon nem vonul be az 1885-ben alapított klub történelemkönyvének aranyoldalaira. A Kispest egy döcögős időszakon jutott túl a múlt heti, Pápa elleni győzelemmel, az Újpest viszont még benne van a slamasztikában. Ennek ellenére a gólokkal nem lesz gond ezen a találkozón, sőt még büntetőt is várunk a Szusza Ferenc Stadionban. Hogy a +2,5 2-2-es eredménnyel párosul-e, arra nem mernénk mérget venni, de szoros meccsen döntetlen körüli végeredményt várunk.

A többi meccs

A Kaposvár–Diósgyőr mérkőzésen az x2 opcióra hívnánk fel a figyelmet, hiszen a DVTK-nál nagyon ciki lenne, ha ennyi befektetés után, új edzővel ismét kikapnának. Pakson nyerhet a DVSC, ugyanis olyanok mostanság, mint a kikapós férj: idegenben jobban megy nekik… A Kecskemét sokfutásos futballjára nem lesz ellenszere az NB II felé félúton (háromnegyed úton) lévő Zalaegerszegnek, és a három pont az alföldön marad. A Fradi–Győr meccsen kevés gól lesz, döntetlen körüli eredménnyel, bár inkább az x2-t húzzuk be a saját szelvényünkön. A Pápa–Haladás rangadó szintén egállal kecsegtet, bár a -2,5 gól is benne van a pakliban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik