Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Előnybe kerülhet a Fradi!

Norvég rivális vár Prukner László együttesére.

Ferencváros-Aalesund 1!

Két magyar együttes is túlélte az EL-selejtező első körét, szóval egy szavunk sem lehet! A Fradi az örmény Ullysess ellen lépett túl, míg a Paks a Santa Coloma ellen jutott tovább. Most lássuk, hogy a fővárosiak mire lehetnek képesek egy norvég riválissal szemben. Szerintünk egy kis előny kicsikarására mindenképpen…

Az FTC nyáron jelentősen átalakult, jöttek légiósok, ám talán nem is a játékospiaci mozgás foglalkoztatta leginkább a drukkereket. Hanem szokás szerint a klub anyagi helyzete… Amely a változatosság kedvéért nem túl rózsás 🙂 Prukner László a problémák ellenére igyekezett a bajnoki rajtra maximálisan felkészíteni tanítványait. A “főpróbák”, tehát az örmények elleni ütközetek jól sikerültek, Józsiék magabiztosan, kapott gól nélkül, kettős győzelemmel léptek tovább riválisukon.

Viszont most keményebb dió vár Balogékra: a norvég Aalesund tavaly a 4. helyen végzett, így vívta ki a jogot az EL-indulásra. Most, a Tippeligaen fele elteltével az 5. pozícióból várja sorsa jobbra fordulását. Jellemzően otthon teljesít jobban a brigád, idegenben gyakran majréznak a srácok. Erre jó példa a Molde elleni meccsük, amikor is legutóbb egy ötösbe szaladtak bele (5-2).

Nos, összességében azt gondoljuk, hogy egy kevés gólos meccsen előnyt szerez magának a Ferencváros! Tippünk ezért 1, és -2,5!

Olvasói sztorik