Törökország

Három gólt kapott az MTK

Az ukrán Metallurg Donyeck legyőzte Garami József csapatát.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
MTK – Metallurg Donyeck (ukrán) 0-3 (0-2)
Belek, Törökország
MTK: Hegedüs – Nagy T. (Hajdu, a szünetben), Rodenbücher (Vukmir, 57.), Kálnoki Kis, Poór – Vass Á., Pölöskei Zs. – Kanta J. – Bese, Torghelle (Vass Á., a szünetben), Frank (Horváth Zs., a szünetben). Edző: Garami József

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ukrán élvonalban szereplő Metallurg Donyeck ellen játszott felkészülési mérkőzést a Törökországban edzőtáborozó MTK.

Már a második perc helyzetet hozott, Kanta József szép labdaszerzés után Beséhez passzolt, akinek a távoli lövése kapu mellé ment. Az ötödik percben ismét Bese lőtt kapura, miután Frank visszasarkalta hozzá a labdát. A következő percben az ellenfél is villant, egy tetszetős támadást követően azonban kapu fölé bombázott az ukrán játékos. A tizedik perctől az ukrán csapat folyamatosan nyomás alatt tartotta az MTK kapuját, de rendre felszabadítottak a védők. A harmincadik percben Kanta húsz méterről lőtt, azonban a labda centikkel mellé ment. A 41. percben a Metallurg megszerezte a vezetést egy szögletet követően. Három perccel később Hegedüs Lajos bravúrral védett egy ukrán lövést, majd a kipattanóra érkeztek és befejelték (0-2).

Az ötvenedik percben Kanta egy lövőcsel után Pölöskeihez passzol, aki kapura lőtt, de gól ezúttal sem született. A második félidő közepén az újabb ukrán gólt nem adta meg a játékvezető les miatt. A 82. percben Pölöskei vitte középre a labdát, de húsz méterről sikertelenül lőtt, majd Kanta kipasszolta a labdát Vasshoz, aki kapura lőtt, de blokkolták. A 85. percben Hegedüs végzett el egy szabadrúgást, de elesett, és az érkező játékos belőtte a labdát (0-3) – tudósított a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik