Törökország

Paksi tripla a Senica ellen

Simon Attila, Tóth Bence és Lázok János is betalált a szlovákok elleni edzőmeccsen.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
FK Senica (szlovák) – MVM Paks 1-3 (0-1)
Törökország
Paks: Molnár P. – Heffler T. (Kulcsár D., 65.), Kovács G., Horváth G., Szabó J. – Windecker (Nagy O., 75.), Kecskés – Bartha (Kiss T., 65.), Tóth B., Délczeg (Lázok, 60.) – Simon A. (Báló, a szünetben). Edző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Vitor Gava (50.), illetve Simon A. (20.), Tóth B. (tizenegyesből 64.), Lázok (84.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák élvonalban negyedik Senica ellen játszott felkészülési mérkőzést a Törökországban edzőtáborozó MVM Paks.

A huszadik percben Kecskés indította Szabó Jánost, akinek a beadásába Délczeg beleért, majd a hosszú saroknál érkező Simon Attila a hálóba lőtt (1-0). Az ötvenedik percben egy szabadrúgást belőttek középre a szlovákok, Molnár Péterről kipattant a labda, és az érkező Vitor Gava egyenlített (1-1).

A 64. percben Bartha ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntetőt Tóth Bence értékesítette (1-2). A 84. percben Kovács Gábor indította Nagy Olivért, aki a jó ütemben érkező Lázok elé passzolt, ő pedig igazítás nélkül kilőtte a hosszú alsót (1-3) – írja a paksi klub honlapja.

A Paks a kezdetektől agresszívan játszott, ezt a hátrányba kerülő szlovákok próbálták ellensúlyozni, de csak a szünet után tudtak szépíteni. Miután a magyar csapat újra előnybe került, több ígéretes lehetősége is volt a Senicának, de azokat nem tudta kihasználni. Az utolsó percekben fokozta a nyomást a szlovák együttes, mégis Paks szerzett újabb gólt.

Olvasói sztorik