Törökország

A sereghajtó megverte a sereghajtót

A jól játszó Kaposvár 2-1-re győzött a cseh Bohemians Praha elleni felkészülési mérkőzésen.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Kaposvári Rákóczi – Bohemians Praha (cseh) 2-1 (1-0)
Törökország
Kaposvár 1. félidő: Jahics – Okuka, Mbemba, Kovács O., Hadaró – Coroian, Albert, Florean, Ella – Bőle, Murai. 2. félidő: Antal B. – Földes, Babics, Addo – Landry, Balázs B., Guy Roger, Thiam – Luka, Firtulescu, Haruna. Edző: Selymes Tibor
A Kaposvár gólszerzői: Murai (15.), Luka (60.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sereghajtók találkoztak hétfő délután Törökországban, hiszen a Kaposvári Rákóczi a magyar, a Bohemians Praha pedig a cseh élvonal 16. helyén áll.

A kaposvári csapatban pályára lépett egy Guy Roger nevű próbajátékos is. Ő minden bizonnyal Guy Roger Eschmann, 21 éves svájci középpályás, aki fiatal kora ellenére Spanyolországban, Izraelben és Izlandon is játszott már, jelenleg szabadon igazolható.

Nagyon jól kezdte a mérkőzést a Kaposvár, amely bátran vállalta a párharcokat, több helyzete volt, és megérdemelten szerzett vezetést Murai Márk góljával. Ezután kiegyenlítetté vált a játék, de nem nagyon voltak helyzetek, az utolsó húsz percben egyáltalán nem forogtak veszélyben a kapuk.

A szünetben sort cserélt Selymes Tibor, a játék képe azonban nem változott, egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. A csehek egyenlíteni tudtak, de sokáig nem örülhettek, mert egy gyönyörű kaposvári akció végén Luka Dominic megint vezetést szerzett a Rákóczinak. Ezt követően ismét kezébe vette a meccs irányítását a Kaposvár, a 63. percben Balázs Benjámin már csak a kapussal állt szemben, de elrontotta a nagy ziccert.

A hátralévő időben kifejezetten jól játszott a Kaposvár. Az ellenfélnek voltak jó periódusai, de ezt a somogyiak kivédekezték, nekik is voltak lehetőségeik a gólszerzésre, de az eredmény már nem változott.

– A frissesség hiányzott a csapatból, amúgy azt gondolom, rendben voltak a dolgok. Azon edzők közé tartozom, akik szerint az edzőmeccsen is számít az eredmény, főleg a mi helyzetünkben, hiszen nem nagyon van más választásunk, mint minden meccset megnyerni. Sok munka vár még ránk, de ez ma teljesen rendben volt – mondta a Rangadó.hu helyszíni tudósítójának Selymes Tibor, a Kaposvár vezetőedzője.

Olvasói sztorik