Törökország

Loki-vereség a koreai bajnok ellen

A Debrecen 2-0-ra kikapott a Pohang Steelers csapatától.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Pohang Steelers (dél-koreai) 0-2 (0-1)
Törökország
DVSC: Verpecz – Króner, Máté P., Brkovics, Vadnai – Szécsi M., Zsidai, Spitzmüller, Ferenczi J. – Sidibe, Seydi. Edző: Kondás Elemér

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Első szombati felkészülési mérkőzését Ázsia egyik legsikeresebb együttese, a dél-koreai Pohang Steelers ellen játszotta a Törökországban edzőtáborozó DVSC-TEVA.

Az első félidőben a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben, inkább mezőnyjáték folyt. Seydi állt legközelebb a gólszerzéshez, ám a bal alsó sarokba tartó labdát a koreai kapus bravúrral szögletre mentette, a sarokrúgás után pedig Brkovics fejelt a kapufa mellé. A 33. percben aztán vezetést szereztek az ázsiaiak, amikor egy kényszerítő után a visszakapott labdát nyolc méterről a kapuba lőtték.

A folytatásban is inkább a középpályán folyt a küzdelem, majd idővel a Pohang Steelers némi mezőnyfölényt harcolt ki, de nem nagyon boldogult a hajdúságiakkal. Egészen a 73. percig, amikor a védők mögé beívelt labdára lecsapott az ázsiaiak támadója, és a kiszolgáltatott helyzetbe lévő Verpecz mellett a kapuba lőtt. A végén Seydinek volt egy lehetősége, de az utolsó pillanatban a védők felszabadítottak, így a találkozót 2-0-ra a Pohang Steelers nyerte – tudósított a DVSC honlapja.

Olvasói sztorik