Futsal

Futsal: kialakult a Magyar Kupa Final Four mezőnye

Kemény párharcok az elődöntőkben.

Szerdán lejátszották a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágóit. A március elején sorra kerülő nyíregyházi négyes döntőben a Swietelsky Haladás, az MVFC Berettyóújfalu, Debreceni Egyetem AC és a másodosztályú Rubeola Csömör vesz részt – írja az mlsz.hu

Az NB I-ben is bajnoki címre törő két alakulat, a Haladás és a Berettyóújfalu már a negyeddöntő első meccsén tetemes előnyre tett szert, a vasiak nyolc góllal győztek az ELTE-BEAC ellen, a hajdúságiak kilenc góllal bizonyultak jobbnak a Dunakeszinél. A visszavágón tovább növelték összesítésbeli előnyüket, a Haladás 18-2-es, az MVFC 14-2-es összesítéssel jutott tovább. A DEAC a hazai pályán szerzett egygólos előnyét hattal toldotta meg Gödöllőn, így végül simán jutott tovább, míg a másodosztályú Csömör meglepetésre másodszorra is legyőzte a válogatott játékosokkal felálló FTC-t, és 9-4-es összesítéssel jutott tovább.

A négyes döntőt március 3-4-én rendezik Nyíregyházán, a Continental Arénában. A sorsolást csütörtökön délelőtt tartották az MLSZ székházában, a két favorit, a Haladás és a Berettyóújfalu egymás ellen játszik a március 3-i elődöntőben. A másik ágról a Rubeola Csömör vagy a DEAC kerül a vasárnap esti fináléba.

Az elődöntők párosítása:

2018. március 3., szombat, Nyíregyháza, Continental Aréna:

15.30: Swietelsky Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu

18.00: Debreceni Egyetemi AC – Rubeola FC Csömör

Olvasói sztorik