Futsal

Futsal BL: a sírból hozta vissza a meccset és továbbjutott az ETO

Tízgólos találkozón lett meg a harmadik hely.

A Rába ETO a cseh Chrudim ellen lépett pályára az UEFA Futsal Cup olaszországi csoportkörének utolsó fordulójában. A magyar bajnok pont nélkül várta az utolsó fordulót, míg a csehek egy döntetlennel a harmadik, még éppen továbbjutást érő helyet birtokolták.

Juanra góljával szerzett vezetést az ETO, erre Resetár és Max válaszolt a vendégektől, akik így máris továbbjutásra álltak. Aguiar hiába egyenlített, Resetár újra a vendégeknek szerzett vezetést a második félidő elején.

A csehek 3-2-es vezetésénél azonban beindult a győri henger: Álex és González Martinez találataival fordított a csapat, majd egy kihagyott büntető és a csehek játékosa, Mares kiállítása után Aguiar ismét gólt jegyzett (5-3).

Slovácek találatával lett újra nagyon izgalmas a meccs (5-4), a 37. percben azonban eldőlt a tallkozó és a továbbjutás is: Álex is betalált, ezzel 6-4-re nyert az ETO, és csoportharmadikként ott lesz az Elit-körben.

UEFA Futsal Cup, 4. csoport, 3. forduló

Rába Győri – EP Chrudim (cseh) 6-4 (1-2)

Gólszerzők: Juanra (4.), Fábio Aguiar (22., 32.), Álex (27., 37.), González Martinez (30.), illetve Resetár (11., 23.), Max (13.), Slovácek (33.)

Olvasói sztorik