Futsal

Barcelonából jön az ETO új edzője – hivatalos

Korábban a világ legjobb játékosának is megválasztották.

Hosszú hetek kemény megfeszített munkája után eldőlt, hogy Javier Rodríguez Nebreda, közismert nevén Javi Rodríguez – a korábban a világ legjobb játékosának is megválasztott kétszeres világbajnok, négyszeres Európa-bajnok, és háromszoros UEFA Futsal Cup-győztes világklasszis – lesz a hétszeres futsal magyar bajnok Rába ETO új vezetőedzője. Spanyolország és a világ egyik legnagyobb futsal-ikonja, a kétszeres UEFA Futsal Cup-győztes Barcelona Lassa akadémiájáról teszi át székhelyét Győrbe. Megbízatása októbertől kezdődik az ETO-nál – írja az eto.hu.

Örömhír!
Madridisták! Aláírt a világsztár

Az újdonsült vezetőedző az elmúlt hetekben Indiában, a nagyszabású Premier Futsal Tornán a futsal népszerűsítésén fáradozott, ahol az általa vezetett Delhi Dragons csapatában játszott több sztár mellet, a pályafutását futsallal kezdő brazil világbajnok Ronaldinho is.

Javi Rodríguez aláírt az ETO-hoz Fotó: eto.hu

Javi az elmúlt héten ügyvédjei jelenlétében, Dubaiban írta alá a vezetőedzői megbízatását tartalmazó szerződést

Az ETO és a magyar futsal számára is hatalmas mérföldkövet jelentő szerződést Zsiray László nemzetközi igazgató és Dr. Drucskó Zoltán ügyvezető hozták tető alá. Javi Rodriguez szerződtetésével tovább mélyül az ETO szakmai együttműködése a Barcelona futsalcsapatával.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik