Futsal

Kikapott a finnektől a futsalválogatott

Európa-bajnoki pótselejtezőre készülünk.
Finnország-Magyarország 4-1 (2-0)
Barátságos futsalmérkőzés.
Magyarország: Tóth Gyula – Dávid Richárd, Nagy Imre, Klacsák Bence, Komáromi Péter. Csere: Alasztics Marcell, Birinyi Balázs, Matkovics Gábor, Vas Ádám, Gál István, Rábl János, Németh Péter, Hosszú Ádám, Szeghy Szabolcs, Nagy Imre, Fekete Róbert
A magyar gólszerző: Dávid Richárd

A magyar futsalválogatott 4-1-re kikapott Finnország csapatától a zágrábi felkészülési torna zárónapján. A futsalhungary.hu szakportál tudósítása szerint a magyar együttes gólját Dávid Richárd szerezte a vasárnapi mérkőzésen.

Sito Rivera szövetségi kapitány csapata csütörtökön és szombaton is pályára lépett a horvát fővárosban, és előbb 3-0-ra, majd 2-1-re legyőzte Kína együttesét. A magyar válogatott a Lengyelország elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készül, amelynek első meccsét jövő kedden játsszák Miskolcon.

– Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, a mérkőzés végéhez közeledve azonban már érződött a játékosokon, hogy az elmúlt két hétben kemény munkát végeztek, a frissebb finnek pedig kihasználták a fáradtságunkat – értékelt az mlsz.hu-nak a mérkőzés után Sito Rivera szövetségi kapitány. – Jól dolgoztak a kerettagok az elmúlt két hétben, olyannyira, hogy egyelőre nem tudtuk eldönteni, kiket hagyjunk ki a lengyelek ellen pályára lépő szűk keretből.

Fotó: mlsz.hu
Olvasói sztorik