Futsal

Futsal: válogatott játékost igazolt a Fradi

Horváth Szabolcs Dunaújvárosból érkezik.

Ugyan csak január 15-én kezdődik hivatalosan a futsalban az átigazolási szezon, de a Fradi vezetése már most tető alá hozta az új év első igazolását – számolt be az FTC honlapja.

A tavalyi ezüstérmes Dunaújvárosból érkezik a Fradiba a négyszeres felnőtt-, ötszörös U21-es válogatott Horváth Szabolcs.

– Hamar megállapodtam a Ferencváros futsalcsapatának vezetőivel, akik számomra nagyon szimpatikus terveket vázoltak. Dunaújvárosból azért akartam eljönni, mert a sérülésem után (keresztszalag-szakadás és porclevállás a térdemben) nem kaptam elég játéklehetőséget, én pedig mindenképpen játszani szeretnék. 2015 november elején sérültem meg, de még mindig nem vagyok százszázalékos állapotban, viszont játszani már vidáman tudok. Sokat kell foglalkoznom még a lábammal, leginkább kondiban és funkcionális edzésekkel, remélem most már hamar visszanyerem a formám és maximálisan tudok segíteni új csapatomnak. A sérülésemet leszámítva csak pozitív élményeim vannak Dunaújvárossal kapcsolatban, ahol végig nagyon korrektek voltak velem, nem csak anyagilag, de lelkileg is támogattak, amikor bajban voltam, köszönettel tartozom nekik ezért. Egy nagyon jó közeget hagyok ott, rengeteg barátot, kiváló közösséget, kívánok nekik minden jót a továbbiakra – nyilatkozta Horváth Szabolcs.

A teljes interjú ide kattintva érhető el.

Olvasói sztorik