Futsal

Szűcs Lajos védheti Curtis bombáit az NB II-ben

A Fradi korábbi kapusa a Testnevelési Egyetem, míg az Újpest egykori játékosa a Kazincbarcikai Ördögök csapatához írt alá.

A Fradi korábbi kapusa, Szűcs Lajos és az Újpest egykori játékosa, Széki Attila Curtis is a másodosztályú futsalbajnokságban folytatja pályafutását – írja a futsalhungary.hu. Szűcs a Testnevelési Egyetem, míg Curtis a Kazincbarcikai Ördögök csapatához írt alá.

Bár a két gárda eltérő csoportban kezdi meg szeptemberben a szezont, ha mindkét csapat jól teljesít, az NB I-be jutásért a Fradi és az Újpest exfocistája örökrangadót vívhat egymással.

– Ha úgy alakul, ez megadná a meccs pikantériáját – mondta Szűcs, aki futsalkarrierje beindítása mellett továbbra is a nagy pályán NB III-as Rákosmente KSK igazolt játékosa, kapusedzője és szakmai igazgatója. – A futsalszabályoknak először az interneten néztem utána, de az embernek játék közben még nem mindig ugrik be, mit is olvasott pontosan. A bajnokságra belejövök, mint kiskutya az ugatásba – mosolygott a kapus, aki a teremben is felveszi majd legendás sapkáját. – Ha úgy világít a reflektor, szükségem lesz rá – nevetett.

– Nekünk is az NB I a célunk, remélem, összejön az a bizonyos meccs Szűcs Lajosék ellen. Korábban, amikor Kecskeméten játszottam, már találkoztam vele ellenfélként – emlékezett vissza Curtis, aki öt éve csak baráti meccseken rúgja a bőrt, de úgy véli, nagy pályás rutinját a teremben is kamatoztathatja. – A csapat megpróbálja úgy szervezni a találkozóit, hogy ne ütközzenek a előadói teendőimmel. Igyekszem majd minden mérkőzésen ott lenni, és folytatni az egymeccses győzelmi szériámat – tekintett a jövőbe az újpesti rapper.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik