Futsal

Futsal: nyolcat lőtt a Dunaferr a Haladásnak

Kiütéssel zárult a rangadó.

Az ötödik fordulóval folytatódott a teremlabdarúgó NB I rájátszása. Kedd este a Swietelsky-Haladás VSE a Dunaferrt látta vendégül. Helyezések alapján rangadót játszottak a felek Szombathelyen: a Haladás a forduló előtt 11 ponttal a harmadik helyen állt a felsőházban, míg a Dunaújváros 12 pontjával második volt.

Szoros meccs volt kilátásban, ám végül elmaradtak az izgalmak: a vendégek 8-2-re nyertek. Az első félidőben Fridrich Dávid, Hosszú Ádám, Varga Csaba, Aradi Csaba és Nagy Attila 5-0-s vendég vezetést harcolt ki, melyet a második etapban Varga duplája és Schrancz Balázs hajrágólja duzzasztott hatra – a vasiak részéről Rácz Bence a 36. percben szerezte az első gólt, majd Horváth Norbert vette be saját kapuját. A vendégek még azt is elbírták, hogy Hosszút már a 22. percben kiállította a játékvezető.

Az alsóház első mérkőzésén a Göcsej otthon tartotta a pontokat a Déli Futsal ellen, így továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát.

Teremlabdarúgó NB I, rájátszás, 5. forduló

Felsőház

Swietelsky-Haladás VSE – Dunaferr DF Renalpin FC 2-8 (0-5)

Gólszerzők: Rácz (36.), Horváth N. (öngól 37.), illetve Fridrich (6.), Hosszú Á. (11.), Varga Cs. (16., 24., 31.), Aradi (17.), Nagy A. (20.), Schranz (38.)

Kiállítva: Hosszú Á. (22. – Dunaferr)

Hétfőn játszották:

Rába ETO – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 3-0

FC Veszprém – Nyírgyulaj KSE 2-2

Alsóház

Göcsej SK – Déli Futsal 3-1 (2-0)

Gólszerzők: Kottán (8.), Apatini (10.), Borsi (37.), illetve Horváth B. (33.)

Szerdán játsszák:

Rubeola FC – Aramis SE

Olvasói sztorik