Futsal

Világbajnoki-selejetező: csúnya vereség az olaszoktól futsalban

A magyar válogatott a visszavágót is elveszítette.

A miskolci háromgólos vereség után nagyon nehéz helyzetbe került, és nem sok esélye maradt a továbbjutásra a válogatottnak a világbajnoki selejtező rájátszásában az olaszok ellen. Harnischékra azonban várt még egy visszavágó idegenben.

Sajnos nem tudta sokáig tartani magát a magyar együttes a mérkőzés elején, már a negyedik percben 2-0 állt az eredményjelzőn az olaszok javára. Ezután is az hazaiak domináltak az első játékrészben, és a félidő végére már el is dőlt, hogy bizony a döntetlenhez is nagy csodára lesz szüksége Sito Rivera legényeinek. A 11. és a 15. percben szerzett góllal már négygólos volt az olaszok előnye. A mieink az első félidőben a tíz kísérletből csupán kétszer találták el a kaput, míg Menichelli csapatának 24 lövéséből pedig kilenc ment kapura, amiből sajnos négy a gólvonalon is áthaladt.

A második játékrészben sem kellett sokat várni ellenfelünk első találatára, Romano 61 másodpercnyi játék után rögtön a kapuba talált. Öt perccel később pedig érkezett a hatodik olasz gól, ami egyben az utolsó is volt a találkozón. A becsületgólt sajnos nem sikerült megszereznie a magyaroknak, és a hazai mérkőzés után idegenben is vereséget szenvedtünk a jóval erősebb olasz válogatottal szemben.

Végeredmény: Olaszország – Magyarország 6-0 (4-0)

Továbbjutott: Olaszország, 9-0-ás összesítéssel

Olvasói sztorik