Futsal

Ismét kikapott a futsal-sereghajtó

Nyert az Aramis és a Haladás.

A 13. fordulót játsszák hétfőn a futsal NB I-ben. A Veszprém még szombaton 6-3-mas vereséget szenvedett a Rába ETO-tól, a többi találkozóra viszont már tizenegyedikén kerül sor.

A második Swietelsky Haladás az utolsó előtti, 7 pontos Déli Futsalt fogadta és 9-5-re győzött is. A 3. percben még a vendégek vezettek, de a 6. percre már 4-1 volt az állás a hazaiak javára, innen pedig már nem volt visszaút.

Az Aramis Budaörsön fogadta a sereghajtó, 0 pontos Rubeolát és a várakozásoknak megfelelően nyert, igaz csak 7-4-re. A vendégek a 11. percig tartották magukat, a második hazai gólra viszont már nem tudtak felelni és végül 4-2-es félidő után kaptak ki ilyen különbséggel.

A forduló rangadóján a 4. Dunaferr DF Renalpin FC a 3. MVFC-Berettyóújfalut fogadta. Az első félidőben kétgólos előnyt épített ki a vendégcsapat, Sánta és Gál találataival vezettek. A második játékrészben már nem tudott egalizálni a Fejér megyei együttes, csak Schranz 36. perces góljával lopóztak közelebb.

A 8. Göcsej és a 7. Nyírgyulaj meccsén sokáig a hazaiaknak állt a zászló, a félidőben 2-0-ra vezettek. A fordulást követően egyenlített a Nyírgyulaj, de Borsi találatával ismét vezetett a Göcsej. A 36. percben aztán két gólt is kaptak a hazaiak, majd a 38. percben még egyet, így a korábbi NB I-es játékos Kottán Krisztián 40. perces szépítője már csak annyit ért, mint halottnak a csók.

Olvasói sztorik