Futsal

Válogatottat igazolt a Fradi

Magyar válogatott játékost igazolt az NB II Nyugati csoportját száz százalékos mérleggel vezető Fradi Futsal-Fisher Klíma futsalcsapata: az együttes a hatodik helyezett TFSE-től csábította el az U21-es nemzeti csapatban már pályára lépő, 21 éves Kavalecz Márkot.

– Büszke vagyok, hogy újra Fradi-mezt húzhatok. Újra, hiszen játszottam már a nagypályás U17-es és U18-as Ferencvárosban is, ott ismertem meg a Fradi futsal szakmai igazgatóját, Felipe Matost. Ő keresett meg a télen és annak ellenére, hogy a többszörös magyar bajnok Berettyóújfalu is ajánlatot tett, én a Ferencvárost választottam. Többek között azért, mert állandó játéklehetőséget szeretnék és ezt nem biztos, hogy a Berettyóban megkaptam volna – nyilatkozta az új igazolás a ftcfutsal.hu-nak.

– A Fradi egyébként is a szívem csücske, nem csak azért, mert játszottam már ott, hanem mert Ferencváros-szurkoló vagyok. Nagyon jó csapatnak tartom a jelenlegi Fradit, ahol egytől-egyig kiváló játékosok alkotják a keretet. Ezen kívül több helyről is hallottam, hogy nagyon jó a hangulat a Fradiban, amelynek minden esélye megvan, hogy idén megnyerje az NB II-t és visszajusson az élvonalba. Ehhez én is szeretnék hozzájárulni, bár most még egy kicsit pihennem kell, ugyanis két hónapja volt egy balesetem, amelyben eltört az arccsontom és megrepedt a koponyám. Már jól vagyok, de január 18-án kell visszamennem az orvoshoz kontrollra, nem akarok kapkodni, nehogy nagyobb baj legyen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik