Futsal

Megmozdult a futsalkapus

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros teremlabdarúgó-csapatának korábbi kapusa, Hacker Gábor csütörtök éjjel rosszul lett és kómába esett. Az FTC Futsal internetes közösségi oldalának legfrissebb híre szerint nagyjából rekonstruálni tudták a szemtanúk elmondásai alapján Gábor rosszullétének körülményeit, ami óriási segítség az orvosoknak.

„Gábor a lehető legjobb helyen van, csak köszönettel és hálával tartozunk a Honvédkórház orvosainak és ápolóinak, akik mindent megtesznek azért, hogy meggyógyítsák a testvéremet, emberfeletti munkát végeznek! Gábor eddigi összes vizsgálatának eredménye (CT, MRI, röntgen, stb.) negatív, ennek ellenére nem tudják az orvosok, mi okozhatta a rosszullétet. Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, még mindig nincs eszméleténél, azonban szombaton már megmozdította a fejét és a karját, ami nagyon jó jel! Az orvosai elmondása szerint az elkövetkező 2-3 nap nagyon fontos lesz, sok minden eldől ebben a periódusban.

Rengetegen aggódnak Gáborért, egészen hihetetlen az a szeretet és támogatás, ami felénk árad ezekben a nehéz időkben, a család nevében köszönöm mindenkinek, aki a testvéremért szorít!

Ugyanakkor lenne egy kérésem a barátok, ismerősök felé: kérem, ne aggódjanak, mert az negatív dolog/energia, és ezt megérzi Gábor! Sokkal inkább bízzanak, szurkoljanak és higgyenek Haki felépülésében, abból fog tudni erőt meríteni!

Fel fog épülni, meg fog gyógyulni, mert Haki vére zöld-fehér, mi vagyunk a Ferencváros és minket egy ilyen nyavalya nem fog legyőzni sem most, sem máskor, ebben teljesen biztos vagyok!” – mondta Hacker testvére.

Olvasói sztorik