Futsal

A szlovákokkal játszik a válogatott

Az aktuális ellenfél szövetségi kapitánya a MAFC-BME edzője, a spanyol Marcos Angulo.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hosszú szezon zárásaként Szlovákiát fogadja a magyar teremlabdarúgó-válogatott, két felkészülési mérkőzésen. A két csapat szerdán és csütörtökön is megmérkőzik egymással, mindkét alkalommal Móron.

A keretből többen hiányoznak sérülés miatt. Balázs Zoltán és Rábl János is sérülten játszották végig a döntő mérkőzéseit, így ők nem tartottak a csapattal. Kapusposzton hosszú idő után újra meghívót kapott a DEAC-ban védő Pallai Gábor, mellette az MVFC fiatal kapusa, Mezei Dávid először készülhet a felnőttekkel. A mezőnyjátékosok között is akad egy abszolút újonc, Apatini Márk személyében, aki eddig az U21-es válogatottban bizonyíthatta tehetségét. A kérdés, hogy Sito Rivera lehetőséget ad-e a BME fiatal támadójának a felnőttek között is.

Mindkét napon 17 órakor kezdődik az összecsapás a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpont. A belépés díjtalan.

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Mezei Dávid, Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu), Pallai Gábor (DEAC)

Mezőnyjátékosok: Gyurcsányi Zsolt (Haladás), Dávid Richárd, Lovas Norbert, Trencsényi János, Gál István (Berettyóújfalu), Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Apatini Márk, Szeghy Szabolcs, Öreglaki Norbert (MAFC-BME), Karacs Dániel (Ferencváros)

futsal-hungary.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik