Futsal

Minden hónapban edzőtábor

Kuvait és Franciaország lesz a magyar teremlabdarúgó-válogatott két következő ellenfele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tomas Rivera Amoros szövetségi kapitány minden hónapban összehívja a teremlabdarúgó-válogatott keretét, főként az összeszokás és a csapategység megteremtése érdekében. A múlt héten három napon át, keddtől péntekig Telkiben készült a csapat, napi két edzés és három videózás szerepelt a programban, főként a már korábban tanult taktikai elemeket gyakorolta az együttes, amely az utolsó napon a MAFC-BME csapata elleni edzőmérkőzéssel zárta az összetartást.

Az edzőtáborozás során több új játékost is megfigyelt a vezetőedző, többek között a Berettyóújfalu együttesét erősítő Gál Istvánt és Tihanyi Csabát. Ezúttal a győri különítmény nélkül készült az együttes, azaz Harnisch Ákos, Lódi Tamás, Dróth Zoltán és Matkovics Gábor nem tartott a kerettel, bajnoki mérkőzésük miatt.

– Elengedhetetlen a sikeres jövőbeni munka megteremtéséhez, hogy havonta egyszer együtt tudjunk készülni, és mérkőzéseket is játsszunk. Nagyszerű lehetőség, hogy Telkiben, minden igényt kielégítő környezetben készülhetett a csapat. A BME elleni edzőmeccs, valamint a közös edzések jól szolgálták a felkészülésünket, az új játékosok számára elsősorban az elvárásaimmal és elképzeléseimmel való megismerkedés, a régiekkel a már megismert dolgok felelevenítése volt a célom – mondta az MLSZ honlapján Sito Rivera.

A válogatott következő fellépése a Kuvait elleni, hazai barátságos mérkőzés lesz november 27-én, majd december 2-5. között Franciaország ellen játszik idegenben a csapat.

Olvasói sztorik