Futsal

Rába-siker, negyedgőzzel

A teremlabdarúgó NB I alapszakaszának harmadik fordulójából elhalasztott meccsen a címvédő győriek 3-0-ra nyertek a DEAC otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este a Rába ETO a DEAC otthonában pótolta a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzést.

Az első percektől az ETO szervezte a támadásokat, a debreceniek védelme azonban állta a sarat. A második percben Harnisch fordult le a jobb szélen, de lövését lábbal védte Szalánczi. A tizenharmadik percben Lódi kapott jó labdát, a hatosról azonban csak a jobb kapufát találta el – tudósít a Rába ETO honlapja.

Nagyon érett a győri gól, ismét Lódi kapott szenzációs passzt, de lövése ezúttal a felső kapufáról vágódott ki. Egy perccel később Carlitosra nem figyeltek, aki átlövésből hatalmas gólt talált a jobb felső sarokba (0-1). Ezután rögtön Harnisch fordult le középen egy kényszerítő után, de ő is a kapufát találta el. A 16. percben Dróth lapos bombája ment mellé. A 18. percben Fekete indította Bereczt, aki a kifutó Balázs Zoltánt találta el ziccerben. A félidő végén Fabio került helyzetbe, de szorongatott helyzetből nem tudott erőből kapura lőni.

A második játékrészben is fölényben játszottak a vendégek: Fabio kétszer is nagy helyzetbe került, de mindkétszer bravúrral védett a hazaiak kapusa. A másik oldalon Balázs Zoltánt tornáztatták meg a debreceni játékosok, a válogatott hálóőrön azonban nem lehetett kifogni. A 37. percben Fabio terelgette a labdát a bal szélen, majd váratlanul lövésre szánta el magát, a visszafutó Berecz lábáról pedig a hálóba vágódott a labda (0-2). Egy perccel később Lódi kapott remek labdát Harnischtól, majd egy csel után a hazai kapuba bombázott (0-3).

Az utolsó percekben mindkét együttes előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény nem változott, így a sok sérülttel utazó győri gárda negyedgőzzel is magabiztos győzelmet aratott.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 3. forduló

DEAC Armada – Rába ETO 0-3 (0-1)

Gólszerzők: Carlitos (15.), Berecz (öngól 37.), Lódi (38.)

Olvasói sztorik