Futsal

FOTÓ: Szijjártó alsógatyában!

Áldozattal járt a győzelem a teremfoci-meccsen: a csapatkapitány-államtitkár megsérült!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Rangadót játszott a Dunakeszi Kinizsi teremlabdarúgó-csapata, amely listavezető az NB II Nyugati-csoportjában, és péntek este a második helyezett Külker SC-t fogadta.

A kezdőcsapatban kapott helyet Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár, nem mellesleg a Kinizsi csapatkapitánya. Bár korábban 16 alkalommal eredményes volt, ezúttal nem tudta góllal kivenni a részét a 7-3-as sikerből, ráadásul meg is sérült.

Mint a klub Facebook-oldalán publikált fotón is látszik, a politikust szakszerű orvosi ellátásban részesítették, ám ennek ellenére nem tudta vállalni a játékot másnap, a győri Magyar Kupa négyes döntő betétprogramjaként megrendezett NB II-es gálameccsen.

Mivel a Kecskemét az OTP Bank Ligában éppen pénteken játszott a Kaposvári Rákóczi otthonában, Horváth Ferenc nem tudott részt venni a Külker elleni találkozón, ott volt viszont Vincze Ottó, aki két gólt lőtt. A csapat tagja a spanyol Illa Sole Jordi is, aki szintén duplázott. Bár csak a közelmúltban igazolt hazánkba, de nyolc bajnoki meccsen összesen 23 gólt szerzett már. A Dunakeszinek a világszerte ismert és elismert mester, Sito Rivera személyében egyébként spanyol edzője van.

Olvasói sztorik