Futsal

A királynő Győrben folytatja

A Rába ETO teremlabdarúgó-csapatához igazolt a 2012 legjobbjának választott Csepregi Gabriella.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön eldőlt, hogy a 2012. év legjobb magyar női futsal játékosának választott diósgyőri Csepregi Gabriella az NB II-es Rába ETO együtteséhez szerződött – áll a győri klub honlapján.

– Amint arról a korábbiakban is beszámoltunk, a terveink között szerepelt a női csapatunk megerősítése. Először kicsit hitetlenkedve olvastam az első e-mailt, amelyben a lányok jelezték, hogy Győrbe szeretnének jönni tanulni, és ha van rá lehetőség, nálunk képzelik el sportolói pályafutásuk folytatását. Szó szót követett, és mára valósággá vált: Győrbe igazolt a futsalkirálynő – nyilatkozta Drucskó Zoltán elnök. – Ez az átigazolás egy igazi újévi ajándék a szurkolóinknak, úgy gondolom, a lányok nagyon-nagyon sokat segíthetnek álmaink, terveink megvalósításában. Elmondhatjuk, hogy immár a mi egyesületünkben játszik Magyarország nemcsak férfi, hanem női legjobb játékosa is! Szeretném még elárulni, hogy Csepregi nem egyedül érkezik…

Csepregi Gabriella elmondta, nagyon örül, és szerinte nagyon jó csapatba igazolt. Úgy érzi, Győrben épül, és nagyon látványosan fejlődik a futsal női szinten.

– Most már én is a részese lehetek ennek a csodának – folytatta a tavalyi év legjobbja. – Köszönöm a Vénusznak, hogy pályafutásom alatt a szakmai fejlődésemhez minden szinten hozzájárultak. Hálás vagyok érte az egész csapatnak és a DVTK-Vénusz vezetőségének. Így ahhoz is, hogy a magánéletemben történt változások miatt a Győrbe igazolásomat is rekordidő alatt előkészítették és támogatták. Kívánok nekik további szép szakmai sikereket! Úgy gondolom, a női NB II-t meg kell nyernünk a Győrrel, akár veretlenül is! Szeretnénk idén feljutni az élvonalba. A Magyar Kupa megnyerése is a céljaim között szerepel. A maximumot szeretném kihozni magamból úgy, ahogy az előző klubomban tettem, mindent megteszek, hogy minél hasznosabb, hatékonyabb és eredményesebb tagja legyek az ETO futsal csapatának. Remélem gyorsan és zökkenőmentesen sikerül beilleszkednem új csapatomba, nagyon várom már az újabb kihívásokat és a közös sikereket.

A futsal-hungary.hu tájékoztatása szerint a másik győri újonc Nagy Tünde, a miskolciak kapusa lesz.

– Meglepődtem a két lány bejelentésén, de rövid gondolkodás után aláírtam az átigazoló lapjukat. Ugyanakkor nem értem, hogy miért nem játszották végig a bajnokságot a nevelőegyesületükben. Pláne azt nem, hogy miért nem segítették még a Vénuszt a vasárnapi, Astra elleni mérkőzésen. Ettől függetlenül sok sikert kívánok nekik a további pályafutásukhoz – nyilatkozta Juhász Viktor, a DVTK-Vénusz elnöke.

Olvasói sztorik