Futsal

Fehérvár-siker

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

28 csapat részvételével három napon át, reggeltől estig pattogott a labda a székesfehérvári VOK-csarnokban. Az első két nap csoportmérkőzéseit követően vasárnap több gálamérkőzést is rendeztek, de természetesen a nap fénypontja a XIII. Masterplast VBKE Fehérvári Futballfesztivál esti döntője volt – tudósít a vidi.hu.

Kívánni sem lehetett volna jobb és izgalmasabb párosítást, hiszen az elmúlt évek egyik legjobb csapata, a tavalyi bajnok fővárosi Zebrák mellett a Fehérvár Futsal jutott a fináléba, amit aztán óriási küzdelemben 2-1-re meg is nyert a hazai csapat, így hosszú idő után Budapestről ismét a megyeszékhelyre került a kupa. A döntő szünetében körülbelül 1600 néző tapsolta meg felállva a 45 évvel ezelőtt az NB I-be feljutó Videoton még ma is élő játékosait, akiket az RBD és a VBKE tagjai köszöntöttek.

A torna legjobb kapusa Sikur Lajos, a legjobb játékosa Németh Attila, míg a gólkirály Gál Dániel lett. A Botos István-vándorkupát Csucsánszky Zoltán csapata, a Vidi U19 3-1-re nyerte meg a Vajda Gusztáv vezette Vidi U18 ellen.

Olvasói sztorik