Futsal

Kovács Gábor vébédöntőn szerepelt

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyarországi futsal Európa-bajnokság fináléját vezető Kovács Gábor újabb világverseny döntőjének aktív résztvevője lehetett: a thaiföldi vébé zárómeccsén, a brazil–spanyol (3-2) összecsapáson volt időmérő – írja az MLSZ honlapja.

A nemrég véget ért világbajnokság nyitómérkőzésén, a Brazília–Irán (4-1) találkozón bíráskodott az elismert FIFA-játékvezető, majd az Irán–Panama (4-3) találkozó, és az Irán–Kolumbia (1-2) nyolcaddöntő következett. Az elődöntőbe jutásért rendezett európai slágermeccsen, a spanyol–orosz (3-2) összecsapáson ismét ő fújta a sípot.

Kovács Gábor időmérő volt az Ausztrália–Mexikó (3-1) csoportmeccsen, és harmadik számú játékvezetői teendőket látott el a Kolumbia–Salamon-szigetek (11-3) valamint a Salamon-szigetek–Guatemala (4-3) találkozókon.

Hazatérése után bekapcsolódhat a hazai nagypályás bajnokságba. Az egzotikus küldetés után különleges küldést kapott: az NB II-ben szokatlan időpontban, vasárnap 20 órától kezdődő Újpest FC B – Mezőkövesd-Zsóry bajnokin fújja a sípot.

Olvasói sztorik