Futsal

Győrbe igazol a portugál Fabio Aguiar

Fabio Aguiar az egyik legjobb portugál teremlabdarúgó, aki a következő idényben a Rába ETO csapatát erősíti.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A portugál-brazil kettős állampolgárságú Fabio Aguiar átlagon felüli technikai képességekkel rendelkező, taktikailag nagyon érett, kiváló térlátással rendelkező játékos. Egyik legjobb tulajdonsága, hogy iramot tud diktálni saját csapata részére. Sokoldalú játékos, aki biztonságot tud adni a csapattársai számára, és mentálisan is nagyon erős. 27-szeres portugál válogatott, aki sérülés miatt kihagyta a legutóbbi, horvátországi Európa-bajnokságot.

Olyan mentálisan erős és sokoldalú játékost kerestünk, aki rengeteg nemzetközi tapasztalattal rendelkezik és át tudja segíteni csapatát a holtpontokon. Egyesületünknek nagyon fontos, hogy jól szerepeljünk a hazai rendezésű Futsal Cup-on. Továbbjutásunk esetén ugyanis, olyan koefficienssel rendelkeznék az UEFA-ranglistán, ami hosszú időre nagyon kényelmes pozíciót biztosítana számunkra a Futsal Cup-sorsolások alkalmával. Edzőnkkel egyeztetve a többi között ezért esett a választásunk Fabióra – írja a Rába ETO honlapja

A játékos már aláírt a győri klubhoz, és amennyiben megfelel az orvosi és terheléses vizsgálatokon, az ETO játékosának vallhatja magát.

Rajta kívül egy UEFA Futsal Cup-győztes, Európa-bajnoki aranyérmes, 13-szoros spanyol válogatott játékos, a 29 éves Juan Ramón Rodríguez Calvo (Juanra) is a kisalföldiekhez igazol! Ilyen magasan jegyzett játékos még nem szerepelt a magyar bajnokságban.

A külföldi igazolások mellett két fiatal, huszonéves játékos, Horváth Gergő és Ravasz Tibor is az ETO felnőtt csapatával kezdi meg a felkészülést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik