Futsal

Évadzárót tartott az Újszegedi TC

Sikeres idényt zárt az Újszegedi TC teremlabdarúgó-csapata, amely osztályozón kivívta az élvonalba jutást.

Szombat este az újszegedi Hörpintő söröző kerthelyiségében zartotta szezonzáró vacsoráját az UTC, amely az NB II Keleti-csoportjának újoncaként második helyen zárt, majd osztályozón kivívta az NB I-es tagságot – tudósít a szegedma.hu.Gidai Sándor, az egyesület elnöke megköszönte a csapatnak az egész éves munkát és a ragyogó eredményt, amellyel hazai pályán veretlenül, újoncként lett ezüstérmes az együttes, és az osztályozón kiharcolta a feljutást az élvonalba. Reményét fejezte ki aziránt is, hogy sikerül olyan anyagi lehetőségeket teremteni, amelyek biztosítani tudják az NB I-es indulás feltételeit, hogy ősszel visszatérhessen az élvonalbeli teremfoci Szegedre. Erhardt Szilárd technikai vezető elmondta, hatalmas az érdeklődés a fiatalabb korosztályok körében a sportág iránt, ami jó kiinduló alap az utánpótlásbázis teljes kiépítéséhez.

A családias hangulatú vacsorán megjelent Kohári Nándor, a Fidesz önkormányzati képviselője is, aki ismételten a gratulált a csapat tagjainak a fantasztikus szezonhoz. Az este folyamán kapta meg a bajnoki ezüstérmet a tavasszal érkezett szerb légiós Nemanja Rajcsevics is, aki a szezon második felében térdsérülése miatt több meccset is kihagyott, ám amikor játszott, remek védőmunkával és szebbnél szebb gólokkal igazolta a vezetőség döntését.
A kellemes hangulatú esten nem maradtak el a sztorizások, a megyei és a világfutball kitárgyalása sem egy-két korsó sör és egy remek marhapörkölt mellett.

Olvasói sztorik