Futsal

Somfalvi: Cél a bennmaradás

Az Admirál-Haladás VSE megnyerte a teremlabdarúgó NB II Nyugati-csoportját, így jövőre már az NB I-ben szerepelhet a szombathelyi alakulat.

A 2010-ben alapított csapattal kapcsolatos kérdésekre az Admirál szakmai igazgatója, Somfalvi Csaba adott választ a Rangadónak.
– Az első évben egyértelműen a bennmaradás a célja a csapatnak – mondta a korábbi kiváló futballista. – A legjobb az lenne, ha a sikerülne bejutni a legjobb nyolc közé, mert akkor nem kellene az alsóházi rájátszásban részt vennünk. Azzal, hogy feljutottunk az első osztályba, sok minden megváltozott a csapattal kapcsolatban. A legfontosabb, hogy mostantól nem a Haladás munkacsarnokában vívjuk a hazai mérkőzéseinket, hanem az Aréna Savariában. A másik fontos változás, hogy mostantól nem csak heti egy edzést fogunk tartani, hanem szeretnénk többet téringezni. A keretben is lesznek komoly változások, hiszen többen nem tudják vállalni egyéb elfoglaltságuk miatt az első osztályú játékot, így őket pótolnunk kell. Az első igazolásunk már meg is van, Ajkáról érkezett hozzánk Kottán Krisztián. Rajta kívül még több játékossal is tárgyalunk, magyar válogatottakkal, illetve NB I-es játékosokkal is.

Olvasói sztorik