Sztártipp

Iksz lesz az MU-Liverpool és az Arsenal-Man. City rangadó

A 26. életévében járó Guzmics Richárd a Szombathelyi Haladás oszlopos tagja: kilencedik esztendeje rúgja a bőrt nevelőegyesülete felnőttcsapatában. 129 NB I-es mérkőzésen szerepelt eddig, és tavaly ősszel a nemzeti válogatottban is bemutatkozhatott. A belső védőként szereplő, a vasi drukkerek által – mezszámát felhasználva – csak “GR22”-nek becézett játékos az ősszel 15 találkozón lépett pályára az OTP Bank Ligában.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Guzmics Richárd, a Haladás friss válogatott labdarúgója tippel.

Paks-Falco 2!

A szombathelyi együttes kisebb hullámvölgybe került, légiósokat is cserélt, és bár a legutóbbi mérkőzést elvesztették itthon Kálmánék, most nyernek az atomvárosban. Jó meccs lesz, a végén vendégsikerrel!

Osasuna-Real Madrid  2!

Nagy szüksége van mindkét alakulatnak a pontokra. A hazaiak a kiesés ellen küzdenek, nehéz helyzetbe kerültek, a héten a kupától is búcsúztak. A királyi együttes lemaradt nagyon az ősi riválistól, sőt, még a második hely sincs meg Ronaldoéknak. Ma egy kicsit faragnak a hátrányon. Nyernek Sergio Ramosék!

Inter-Pescara  1!  +2,5!

A hazaiak elrontották a nyitómeccset, simán kikaptak Udinében. Ám a helyzeteik megvoltak, más kérdés, hogy ezeket egytől-egyig elpuskázták. A Pescara meglepetésre nyert Firenzében, ám most kikapnak. Legalább három találatot érzek, no és sima hazai győzelmet várok!

Manchester United-Liverpool  X!

A hazaiak vezetik a bajnokságot, a Liverpool egyelőre csak a középmezőny tagja. A vendégek formája biztató, szerintem ezúttal sem kapnak ki. Döntetlennel végződik a rangadó.

Arsenal-Manchester City  X!  +2,5!

És a másik rangadótól is döntetlent várok, azzal kiegészítve, hogy az Emirates-ben szerintem mindkét fél betalál majd, és összesen lesz három-négy gól. Mindkét alakulat a támadófocit erőlteti, ennek pedig meg lesz az eredménye. Iksz és sok gól! Mondjuk 2-2…

Sampdoria-Milan  1!  -2,5!

A genovai brigád nagy meglepetést okozott azzal, hogy nyerni tudott a Juventus Stadionban. A Milan az idén csak árnyéka önmagának, és bár a Sienát megverték a múlt hétvégén, játékuk egy cseppet sem volt meggyőző. Nem várok sok találatot, szerintem minimális különbséggel a Samp szeri meg a három pontot. Talán 1-0 lesz a vége…

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter, a válogatott és a Virtus Roma centere,Rózsa Dániel, a Haladás kapusa, Bori Gábor, a Paks középpályása és Majka, a rapper, műsorvezető és Gyömbér, Gábor a Ferencváros focistája, valamint Dragóner Attila, korábbi válogatott labdarúgó is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik