Sztártipp

Nyer az Olaj Zágrábban? Kosaras hétvége!

Lóránt Péter

1985. október 23-án született, Budapesten. Jelenleg az olasz élvonalbeli Virtus Romában játszik.

Körmenden kezdte profi pályafutását, majd 2005-ben a belga Sanex Antwerp Giants-hez igazoltz.
Egy évvel később, 2007-ben, aláírt a Ricoh Manresa spanyol másodosztályú csapatához. Ezt követően leigazolta a Ford Burgos, ahol öt évig játszott, csapatkapitánya is volt a gárdának.
2011 nyarán csatlakozott a Lagun Aro GBC együtteséhez, amely a világ második legerősebb pontvadászatának, az ACB Ligának a tagja volt.
Hat év spanyolországi légióskodás után, 2012-ben az Virtus Roma ajánlatára mondott igent.
Stabil tagja a magyar válogatottnak.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Lóránt Péter, a Virtus Roma és magyar kosár válogatott centere tippel.

Cibona – Szolnok – Tipp:2!
– A szívemre hallgatok ezúttal, és bizalmat szavazok az Olajnak! Két győztes meccsel a hátuk mögött önbizalommal teli játékot várok Báderéktől. Ez pedig akár a győzelemhez is elegendő lehet. Meglepetést érzek, húzzuk be a 2-est!

Sopron – Körmend – Tipp:1!
– A Meszlényi-Patonay páros összerakta rendesen a Sopront, így a Körmend vesztesen hagyja el a pályát…

Pécs – Albacomp – Tipp:1!
– Kiváló szakmai munka folyik Pécsett is, csakúgy, mint Sopronban. A mecsekaljai együttes elcsípheti a fehérváriakat. Szerintem kikap az Albacomp!

Lagun Aro – Real Madrid – Tipp:2!
– San Sebastianban nem könnyű nyerni, ezt pontosan tudom, hiszen tavaly még én is a baszkoknál játszottam. Ennek ellenére most mégis a fővárosiak sikerét várom, hiszen a Real nagyon egyben van az idén. Veretlen még a bajnokságban a királyi gárda, és nem gondolom, hogy e parádés széria San Sebastianban szakadna meg. Emellett sok kosarat várok, hiszen mindkét fél hajlamos a támadásokra helyezni a hangsúlyt.

Caja Laboral – CB Canarias – Tipp:1!
– Sima hazai győzelemmel végződik az összecsapás. Az újonc elsősorban otthon erős, ezúttal viszont idegenben kellene bizonyítania. Szerintem nem sikerül, magabiztosan győz a Caja laboral.

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Virtus Bologna – Montepaschi Siena – Tipp:2!
– Totális háromesélyes mérkőzés. Nekünk a hazaiak sikere lenne jobb, ám ennek ellenére szerintem a Siena szerzi meg a győzelmet. A Bologna kimondottan kellemetlen ellenfél hazai környezetben: a csarnokban olyan a miliő, amely olykor a játékvezetőkre is nagy hatással van… Ám ezen az estén ez is kevés lesz, nyernek a vendégek!

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter a válogatott és a Virtus Roma centere,Rózsa Dániel a Haladás kapusa, Bori Gábor a Paks középpályása és Majka a rapper, műsorvezető és Gyömbér Gábor a Ferencváros focistája is.

Olvasói sztorik