Sportfogadás

61 millió forintot bukott Tippmixen a magyar fogadó

Moziban ülve izgulta végig a meccset.

A Bors 2015-ben számolt be Cs. István elképesztő történetéről, aki pénzszállítóként dolgozott, egy ízben pedig munka után higgadtan távozott táskájában összesen 61 millió 14 ezer forinttal. Első útja egy Budapest belvárosában található lottózóba vezetett, ahol a Telekom Bonn–Bilbao Eurocup kosárlabda-mérkőzésre akarta feltenni az ellopott összeget.

Mivel ebben a lottózóban maximum negyvenmillióért fogadhatott, ezért átkísérték egy másik fogadóirodába, a maradék 20 milliót ott játszotta meg a hazai csapat győzelmére. Ezután elment vacsorázni, beült egy moziba, ezt követően pedig egy kávézóban remegő kézzel nézte meg a végeredményt és ott tudta meg, hogy a vendég együttes nyerte a találkozót (81-90). Lehet, hogyha futballmeccsre fogad, jobban járt volna…

Amikor rájött, hogy mindent elvesztett, önként feladta magát a rendőrségen. A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2016. július 5-én elsőfokú ítéletében Cs. Istvánt sikkasztás miatt 2 év 10 hónap börtönre ítélte. A másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék a büntetését négy évre súlyosbította a napokban – olvasható a Borsonline.hu oldalon a Fővárosi Törvényszék sajtóosztályának tájékoztatása.

címlapfotó: Ethan Miller/Getty Images/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik