Sportfogadás

Egy kis zsebpénz a mai meccsekkel

Az Eb-selejtezők után újra a klubfutballé a terep szerte Európában, és a Profitipp.hu – a Rangadó.hu társoldala – vasárnap is tucatnyi meccset elemzett, hogy a fogadók könnyebben találjanak rá a tutikra.

Nyolc mérkőzést rendeznek ma az olasz élvonalban, köztük olyan ragyogó összecsapásokat, mint a délutáni Napoli–Fiorentina és az esti Inter–Juventus csata. A nápolyiak magukra találtak az utóbbi hetekben, s bár Paulo Sousa, az egykori Vidi-edző lilái hét forduló után vezetik a tabellát, a Profitipp ezúttal a vesztüket vizionálja.

A milánói ütközetre két tippet is találunk: az elemző portál kevés gólt és félidei döntetlen jósol. Irány Franciaország, ahol az erejéhez mérten gyengén rajtoló Marseille ezúttal az évről évre középcsapatként muzsikáló Lorient együttesét látja vendégül, s a Profitipp meglepő ötletekkel érkezik. Azt várja, hogy a második félidőben lesz legalább két gól, a találkozó 90 perce alatt pedig +2,5. A magyarázatok itt találhatóak.

Ami a spanyol bajnokságot illeti, a Real Madrid és a Barcelona már szombaton letudta a meccsét a nyolcadik fordulóban, ugyanakkor vasárnap 16.00 órakor lép pályára az Atlético Madrid, méghozzá markáns győzelmi esélyekkel a harmatos Sociedad otthonában.

A fogadók segítése érdekében a Profitipp.hu összegyűjtötte a legfontosabb mai meccsek hiányzóit, aki pedig sztártippeket olvasna, az ide kattintson, hiszen az oldal Dzurják Csöpit faggatta a hétvége találkozóiról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik