Nemzetközi foci

Játékosának káromkodott a Liverpool-edző, a negyedik játékvezető magára vette

Adrian Dennis / AFP
Arne Slot bosszús, mert szerinte tévedésből kapott sárgát
Adrian Dennis / AFP
Arne Slot bosszús, mert szerinte tévedésből kapott sárgát
Kétszer is vezetett, végül csak 2-2-es döntetlent játszott az Arsenal labdarúgócsapata a Liverpool ellen a Premier League 9. fordulójának vasárnapi rangadóján. A meccset követően Arne Slot, a vendégek menedzsere időhúzással vádolja az Arsenalt, és zokon vette, hogy sárga lapot kapott, noha a negyedik játékvezető egyszerűen félreértette.

A hazaiak a 9. percben szereztek vezetést Bukayo Saka zseniális találatával (1-0), ezt a 18. percben Virgil van Dijk fejesgóllal kiegyenlített (1-1), ám az első félidő hajrájában Mikel Merino is fejjel volt eredményes (2-1).

A második játékrészben aztán az Arsenal két kulcsemberét, Gabriel Magalhaest és Jurriën Timbert is elveszítette a védelemből sérülés miatt, a 81. percben Mohamed Szalah kiegyenlített (2-2).

„Az Arsenal játékosai folyton fetrengtek, ilyen van, gyakran megtörténik a futballban. Nem hibáztatom őket ezért, de ez szerintem kivette az energiát a játékból.

Így hát azt mondtam Ibrahima Konaténak, hogy ez egy kibaszott vicc. A negyedik játékvezető félreértette, azt hitte, neki mondtam, ezért kaptam egy sárga lapot

bosszankodott Arne Slot.

Kapcsolódó
Szoboszlai csereként szállt be, de ő sem tudott segíteni az Arsenal elleni rangadón
Örülhet a Manchester City, nem bírtak egymással a kihívók.
Olvasói sztorik