Barcelonáról pletykálnak, Haaland mégis máshol köthet ki

Egyre többször hallani a pletykát, miszerint Erling Haaland nem tölti ki a szerződését a Manchester Citynél, így elképzelhető, hogy az angol bajnok 2025 júniusában három kulcsszereplőjét is elveszíti.

A norvég válogatott klasszis a legfrissebb információk jövő nyáron klubot válthat, szerződése pedig 150 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.

A Sport és a Mundo Deportivo szerint a célállomás a La Liga lehet, kérdés, hogy melyik klub. Mert eddig az európai sajtó azt ecsetelgette, hogy Haaland Barcelonába igazol, ahol Robert Lewandowski utódja lehet.

Joan Laporta már régóta álmodik róla, megvan a forgatókönyve és a stratégiája arra, hogy szerződést kössön vele” – írta a Sport.

Ugyanakkor szintén a katalán lap információja, hogy Haaland állítólag másik klubhoz, ráadásul éppen az ősi rivális Real Madridhoz kíván menni.

Akár az is előfordulhat, hogy a City három kulcsemberét, a sportigazgató Txiki Begiristaint, a menedzser Pep Guardiolát és Haalandot is a Sportingból pótolják Hugo Viana, Rúben Amorim és Viktor Gyökeres személyében.

Kapcsolódó