A Real Madrid megtalálta, kivel pótolná Luka Modricot

Már 2025 nyarán rámozdulna a kiszemeltre a spanyol klub.

A Real Madridnál az a döntés született, hogy nem próbálják meg egy az egyben pótolni Toni Kroost, aki a 2024-es Európa-bajnokság után zárta le fantasztikus pályafutását. A klubnál ugyanezt a hibát nem akarják elkövetni Luka Modric esetében.

Az As azt írja, hogy a kívánságlista első helyén a Bayer Leverkusennel az előző szezonban bajnoki címet és Német Kupát nyert Florian Wirtz szerepel.

A 21 éves Wirtz megszerzése drága mulatság lesz. A játékosnak ugyanis 2027-ig szóló szerződése van a Leverkusennel, a klub vezérigazgatója, Fernando Carro pedig azt mondta, 150 millió euró alatti ajánlatokat meg sem hallgatnak.

Ralf Ibing / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP – Florian Wirtzet mindenki a csapatában szeretné tudni.

Ráadásul kihívói is lesznek a Real Madridnak, képben van ugyanis a Bayern München és a Manchester City is. Előbbi klubszinten is egyesítené Jamal Musialát és Wirtzet, míg utóbbi már a Kevin De Bruyne utáni időszakra is készülne.

A 39 éves Luka Modric eddig öt bajnoki címet és hat Bajnokok Ligáját nyert a többi közt a Reallal, amelyhez 2012-ben igazolt. A klub idén 2025 nyaráig hosszabbított vele.

Kapcsolódó
Haaland felnőttpályafutása legnagyobb vereségét élte át
Ausztria fergeteges második félidőt produkált, és 22 perc alatt szerzett négy góllal kiütötte Norvégiát.