Míg a csapattársak Budapesten meccseltek, Mbappé kavart egy kis botrányt maga körül

Már eleve az furcsa volt, hogy a csapatkapitány kimaradt a keretből, de miközben a válogatott pályán volt, ő elment szórakozni.

Kylian Mbappé Stockholmban töltötte a csütörtök estét. A Real Madrid francia csatárát az Aftonbladet cikke szerint előbb egy étteremnél látták (és fotózták le, amint maszkban az utcán áll), majd taxiba ült és egy éjszakai bárba ment.

Közben a francia válogatott Budapesten, Kispesten játszott Izraellel a Nemzetek Ligájában, és nyert 4-1-re.

Amikor Didier Deschamps kihirdette a két októberi NL-meccsre a franciák keretét, akkor hiányzott a névsorból Mbappé, akiről közölték, hogy combsérüléssel bajlódik. Ám még aznap játszott a Bajnokok Ligájában, majd a legutóbb spanyol fordulóban, a Villarreal ellen is, kezdőként 71 percet töltött a pályán.

Deschamps és a francia szövetség elnöke mindezek ellenére is azt kommunikálták, hogy a feszes versenynaptár miatt nem akarják kockáztatni, hogy Mbappé esetleg komolyabban megsérüljön, és ezért maradt ki a keretből. Ugyanakkor Franciaországban nem aratott osztatlan sikert, hogy a válogatott csapatkapitánya a meccs idején épp szórakozni volt.

Kapcsolódó
Balogh Botond nem játszhat a hollandok ellen
Súlyosabb volt a védő sérülése, mint amire előzetesen számított a szakmai stáb.