Magyar származású csatárral pótolhatja Haalandot a Manchester City

Érdekes hírről számolt be az átigazolásokkal foglalkozó Fichajes.net portál, amely úgy tudja, amennyiben a nyáron távozna Erling Haaland a Manchester Citytől, az angol csapat a magyar származású Viktor Gyökeresben látná az ideális utódot.

Haaland félelmetes formában ontja a gólokat továbbra is klubjában, ahol eddig 73 Premier League-mérkőzésen 73 gólnál (!) jár – csak a jelenlegi szezonban 7/10 a mérlege.

A pletykák szerint azonban klubja már készül arra az időre, amikor a norvég klasszis távozik, a legtöbb pletyka arról szól, hogy a csatár következő állomáshelye a Real Madrid lesz.

A Fichajes szerint arra az esetre, ha Haaland valóban elhagyná a Manchester Cityt, az angolok már kiszemelték a portugál Sporting svéd válogatott támadóját, a magyar származású Viktor Gyökerest, akinek képességei és fizikai mutatói lenyűgözték a Premier League címvédőjét.

A 26 éves támadó 2021-22-ben robbant be, akkor 17, a következő szezonban 21 gólig jutott a Coventry Cityben az angol másodosztályban. Tavaly nyáron szerződtette a Sporting, ahol 33 bajnokin 29-szer volt eredményes, az idei szezonban 8 meccsen 11 találatnál jár.

A hírek szerint előkelő helyen szerepel számos európai klub, köztük a Chelsea, az Arsenal, a Liverpool és a PSG megfigyelőinél. A futballistát tavaly 24 millió euróért vette meg a Sporting, de a Transfermarkt már 70 millióra értékeli.

Kapcsolódó
Liverpoolban is idegesek lehetnek a Real-klasszis sérülése miatt
Dani Carvajal pótlására az angol élcsapatból szemelt ki embert a spanyol csapat.