Liverpoolban is idegesek lehetnek a Real-klasszis sérülése miatt

Dani Carvajal sérülése miatt nehéz helyzetbe került a Real Madrid, amely védőgondokkal küzdhet a közeljövőben. A Sport információja szerint Carlo Ancelotti úgy oldaná fel a sokkos állapotot, hogy a januári átigazolási időszakban egy liverpooli játékost szerződtetne.

A katalán sportlap úgy tudja, a madridiak már régóta szemeznek Trent Alexander-Arnolddal, a tervek szerint jövő nyáron el is csábították volna, hiszen lejár a szerződése az angol csapatnál. Most azonban nagy a baj, így akár fizetnének is érte, csak jöjjön korábban.

A portál szerint erre még a madridiak elnöke, Florentino Pérez is hajlandó lenne, aki pedig nem nagyon szeret szezon közben igazolni, ám most úgy tűnik, nem lesz más választása.

A Realban jelenleg egyetlen jobbhátvéd, Lucas Vázquez áll rendelkezésre, középen Éder Militao, Jesús Vallejo és Antonio Rüdiger bevethető – őket alkalomadtán, hogy pihenhessenek, Aurélien Tchouaméni tehermentesítheti. Egyedül a balhátvéd poszt megoldott Fran Garcíával és Ferland Mendyvel.

A Sport azt írta, Alexander-Arnoldot nem lesz nehéz rávenni a váltásra, hiszen jó barátja, Jude Bellingham várja Madridban.

Kapcsolódó